Συλληπητήρια από Μ. Ζαμπάρα, Δ. Τραπεζιώτη και Κ. Πιστιόλα για την απώλεια της Μαίρη Χρυσικοπούλου

Αναλυτικά οι συλλυπητήριες δηλώσεις για την απώλεια της Μαίρη Χρυσικοπούλου

mairi-xrysikopoylou (1)

Οι συλλυπητήριες δηλώσεις για την απώλεια της Μαίρη Χρυσικοπούλου:

Η δήλωση του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μίλτου Ζαμπάρα:

«Η Μαίρη Χρυσικοπούλου γεννήθηκε, μεγάλωσε και έζησε στο Αγρίνιο. Έφυγε πλήρης ημερών αφήνοντας πίσω σπουδαία παρακαταθήκη προσφοράς και αγάπης προς τον Συνάνθρωπο, την Νεολαία, την Γυναίκα,τα Γράμματα και τις Τέχνες, τον Τόπο μας.

Η πολυσχιδή δράση της, η αγωνιστικότητα και το πάθος που την διέκρινε σε όλη την ζωή της ας είναι παράδειγμα για όλους και η καλύτερη τιμή στη μνήμη της».

Η δήλωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγρίνιο Ανοιχτό & Πράσινο-Υπερκομματική Συνεργασία» Δημήτρη Τραπεζιώτη:

«Με την θλιβερή είδηση της εκδημίας της Μαίρης Χρυσικοπούλου, το Αγρίνιο είναι φτωχότερο. Αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της πόλης και ενεργή πολίτης η Μαίρη ήταν αγαπητή σε όλους.

Ήταν εξάλλου η πρώτη εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος μετά την δικτατορία στην πόλη του Αγρινίου και εκείνη η οποία συγκάλεσε το πρώτο δημοτικό συμβούλιο, το 1975. Η Μαίρη αεικίνητη, δραστήρια, με ευαισθησίες και ιδιαίτερη αγάπη για την πόλη του Αγρινίου θα λείψει από όλους μας. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους της και ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.»

 Η δήλωση του επικεφαλής της παράταξης "Αγρίνιο - Πάμε Ψηλά", Κώστα Πιστιόλα:

Στο άκουσμα της θλιβερής είδησης για την απώλεια της Μαίρης Χρυσικοπούλου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγρίνιο – Πάμε Ψηλά», Κώστας Πιστιόλας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Οφείλουμε τιμή στη γυναίκα που με τη στάση ζωής της αποτέλεσε ορόσημο για τον εθελοντισμό, τον πολιτισμό, την ισότητα στο Αγρίνιο. Η Μαίρη Χρυσικοπούλου υπήρξε πρωτοπόρος. Με τους αγώνες της, με την ευγένειά της, με το παράδειγμά της, θα εξακολουθεί να μας δείχνει το δρόμο.

Ελπίζω η πόλη, που τόσο αγάπησε και τόσο αγωνίστηκε για αυτή, να δικαιώσει κάποτε τα μεγάλα της οράματα…

Αγρίνιο: «Έφυγε» η Μαίρη Χρυσικοπούλου