Συγκλονίζει ο Δημήτρης Κλειδάς: “Η μητέρα μου έμπλεξε με ουσίες και ο πατέρας μου έφυγε από το σπίτι”

“Από εκεί άρχισε να διαλύεται η οικογένεια” δήλωσε ο Δημήτρης Κλειδάς. Ο Δημήτρης Κλειδάς, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός με τη συμμετοχή του στο Fame…

kleidas1212

“Από εκεί άρχισε να διαλύεται η οικογένεια” δήλωσε ο Δημήτρης Κλειδάς.

Ο Δημήτρης Κλειδάς, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός με τη συμμετοχή του στο Fame Story, μίλησε για τα δύσκολα παιδιά χρόνια που είχε, την έλλειψη του πατέρα του από τη ζωή του και την απεξάρτηση που έκανε η μητέρα από ουσίες.

«Είχαν συμβεί πολλά περίεργα πράγματα στην οικογένειά μου, δεν εύχομαι να τα ζήσει άλλο παιδί γιατί δεν ήταν εύκολα. Οι γονείς μου χώρισαν όταν έχασα τον μεγάλο μου αδερφό από ένα δυστύχημα με τη μηχανή. Ήταν 19 χρονών. Από εκεί άρχισε να διαλύεται η οικογένεια. Μετά η μάνα μου έμπλεξε σε κάτι ουσίες, ο πατέρας μου έφυγε από το σπίτι και χώρισαν. Εγώ πήγα με τη γιαγιά και τον παππού από τη μεριά της μαμάς μου. Η μάνα μου ήταν ήδη στην Ισπανία σε ένα κέντρο απεξάρτησης. Σε έναν χρόνο ήταν ήδη καλά. Η μάνα μου είναι παράδειγμα σε πολλά και με έχει στηρίξει πολύ στη ζωή μου» είπε αρχικά ο Δημήτρης Κλειδάς.

«Με τον πατέρα μου δεν είχαμε ποτέ γενικά καλές σχέσεις. Πριν φύγει από το σπίτι, τον πατέρα μου τον αγαπούσα. Τον σεβόμουν πάντα και ακόμα τον σέβομαι και τον αγαπώ παρά τα όσα έχουν γίνει. Τον ήθελα στη ζωή μου, απλά δεν τον έχω όπως θα ήθελα. Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να επικοινωνήσω μαζί του, αλλά ο μπαμπάς είναι λίγο στον κόσμο του.

Πηγή: zappit.gr