ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΣυγκλονίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος: “Η τελευταία μου σκέψη ήταν να ξαπλώσω, να με βρούνε σε αξιοπρεπή θέση”

Συγκλονίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος: “Η τελευταία μου σκέψη ήταν να ξαπλώσω, να με βρούνε σε αξιοπρεπή θέση”

Συγκλονίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος: “Η τελευταία μου σκέψη ήταν να ξαπλώσω, να με βρούνε σε αξιοπρεπή θέση”

“Έβλεπα τη ζωή μου σαν ένα ευθύγραμμο τμήμα άλφα βήτα και έλεγα αχ γιατί το α δεν είναι πιο δεξιά και το β πιο αριστερά” εξομολογήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Καθηλωτικός ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μου στο Mega. Μεταξύ άλλων μίλησε για τις τελευταίες σκέψεις που έκανε κατά τη διάρκεια της περιπέτειας με την υγεία του πριν πέσει σε κώμα.

«Βιωματικά την έχω αποδείξει την αξιοπρέπεια. Εγώ έπαθα πνευμονικό οίδημα, που σημαίνει ότι δεν είχα αναπνοή. Ευτυχώς είχα πάρει τον γιο μου τηλέφωνο και αυτός με γλίτωσε. Ερχόταν, τελείωνε και κάποια στιγμή δεν είχα αναπνοή. Καθόλου» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ξέρεις ποιες ήταν οι τελευταίες μου σκέψεις; Αξίζουν γιατί είναι ρεαλισμός. Έβλεπα τη ζωή μου σαν ένα ευθύγραμμο τμήμα άλφα βήτα και έλεγα αχ γιατί το α δεν είναι πιο δεξιά και το β πιο αριστερά. Ήθελα να την επιμηκύνω και έλεγα τελείωσε. Το δεύτερο ήταν να ξαπλώσω για να με βρούνε σε αξιοπρεπή στάση. Ήταν η τελευταία μου σκέψη, έπεσα σε κώμα και πήγα να πεθάνω. Με γλίτωσαν. Η αξιοπρέπεια είναι η βάση και το μεγάλο όπλο» συνέχισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ