ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΜεσολόγγι: Συγκλονίζει η μητέρα του 16χρονου που δώρισε τα όργανα του: Δεν ήταν γενναία κίνηση ήταν το αυτονόητο (VIDEO)

Μεσολόγγι: Συγκλονίζει η μητέρα του 16χρονου που δώρισε τα όργανα του: Δεν ήταν γενναία κίνηση ήταν το αυτονόητο (VIDEO)

Μεσολόγγι: Συγκλονίζει η μητέρα του 16χρονου που δώρισε τα όργανα του: Δεν ήταν γενναία κίνηση ήταν το αυτονόητο (VIDEO)

Ο Βασίλης μου ήταν τα πάντα! Τώρα πια δεν έχω τίποτα…

Η μητέρα του 16χρονου Bασίλη, που έχασε τη ζωή του έπειτα από πτώση από το μπαλκόνι του σπιτιού του, περιγράφει μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” το πώς πήρε την απόφαση να δωρίσει τα όργανα του μονάκριβου παιδιού της.

“Για μένα δεν υπήρξε κανένα δίλημμα. Δεν παθαίνει ποτέ κανείς τίποτα όταν δίνει ζωή σε άλλους ανθρώπους. Για μένα ήταν αντίβαρο για να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου και να ξέρω ότι τα μάτια του, οι νεφροί του, η καρδιά του χτυπά σε ένα άλλο παιδί, σε έναν άλλο άνθρωπο. Δεν ήταν γενναία κίνηση, ήταν το αυτονόητο…. Ήταν ένα κοινωνικό παιδί, ένα χαρούμενο παιδί με πολλή αγάπη. Για μένα ήταν τα πάντα, το φως, το όραμα, ο προορισμός. Τώρα πια δεν έχω τίποτα», τόνισε η πονεμένη μανούλα, ενω  μέσασ τον τεράστιο πόνο της, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γιατρούς όλων των τμημάτων από όπου πέρασε ο γιος της και κυρίως το προσωπικό και τον διευθυντή της ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου. 

Πέμπτη 02.07.2020

Η τραγική απώλεια μετατράπηκε σε ένα ηχηρό μήνυμα ζωής. Η οικογένεια του 16χρονου, που έχασε τη μάχη με τη ζωή αφού τραυματίστηκε βαρύτατα μετά από πτώση από μπαλκόνι τρίτου ορόφου στο Μεσολόγγι, βρήκε τη δύναμη να δωρίσει τα όργανα του παιδιού, χαρίζοντας ελπίδα σε πολλούς συνανθρώπους μας. Συγκλονίζει η μητέρα του 16χρονου Βασίλη μιλώντας στην εκπομπή μας. "Για μένα η δωρεά δεν ήταν δίλημμα" μας λέει χαρακτηριστικά. Ηταν ο τρόπος να συνεχίσει να "αναπνέει" το παιδί της μέσα από την προσφορά και να ηρεμήσει η ψυχή του. "Αυτή ήταν η αποστολή του… Για μένα ο Βασίλης ήταν τα πάντα, το φως, ο προορισμός, το άρμα, αυτή τη στιγμή δεν έχω τίποτα πια".

Δημοσιεύτηκε από Αλήθειες με τη Ζήνα στις Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020

zinapost.gr

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr