Συγκλονίζει η Ζωή Παπαδοπούλου για τη μαθήτριά της που σκοτώθηκε στα Τέμπη: «Δεν μπορώ να το δεχτώ»

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού φιλοξενήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (3/3) η Ζωή Παπαδοπούλου  και ο Μανώλης Κλωνάρης. Το διαγωνιζόμενο ζευγάρι του J2US μίλησε για…

papadopoulou

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού φιλοξενήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (3/3) η Ζωή Παπαδοπούλου  και ο Μανώλης Κλωνάρης.

Το διαγωνιζόμενο ζευγάρι του J2US μίλησε για τη σύμπραξή του στο μουσικό show του Alpha, ενώ η τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη μαθήτριά της, Αγάπη Τσακλίδου, η οποία ήταν ένα από τα 57 θύματα στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

«Η Αγάπη ήταν μαθήτριά μου. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι τη σήμερον ημέρα – μεγαλώνω κι εγώ ένα κορίτσι – ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται στην εξουσία – το πρόβλημα είναι διαχρονικό – σου λένε να συνεχίσεις τη ζωή σου», δηλώνει η Ζωή Παπαδοπούλου.

«Το λένε με τέτοιο τρόπο, τόσο προκλητικό. Οι οικογένειες αυτές, οι άνθρωποι αυτοί, είναι ζωντανοί νεκροί», σημειώνει η τραγουδίστρια για το δυστύχημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

«Είναι τραγικό να λένε ότι θυσιάστηκαν τα παιδιά. Ας θυσιαστεί και ένας εκ των τριακοσίων που η θυσία δεν θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που έχουν ζήσει. Θυσιάστηκαν 57 άτομα, και παραπάνω αγνοούμενοι και τραυματίες, και θυσιάζονται καθημερινά οι γονείς. Ας γίνει και κάτι μέσα στη Βουλή», σχολιάζει αμέσως μετά η Ζωή Παπαδοπούλου.

«Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό που συμβαίνει. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι αυτοί οι άνθρωποι που βρίσκονται στην εξουσία δεν αντιλαμβάνονται ότι είναι ανθρώπινο αυτό. Δεν αναλαμβάνουν ευθύνες», υπογράμμισε η Ζωή Παπαδοπούλου.

Πηγή: zappit.gr