Συγκλονίζει η Άνδρη Θεοδότου: “Στην οικογένεια δεν μιλάμε για αυτό, σαν να προσπαθούν να ξεχάσουν”

Την Τζένη Θεωνά συνάντησε η Άνδρη Θεοδότου στο πλατό της εκπομπής «Μαμα-δες» το απόγευμα της Κυριακής στη δημόσια τηλεόραση. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός…

theodotou10

Την Τζένη Θεωνά συνάντησε η Άνδρη Θεοδότου στο πλατό της εκπομπής «Μαμα-δες» το απόγευμα της Κυριακής στη δημόσια τηλεόραση. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την σχέση με τους αγαπημένους της γονείς και τη συμμετοχή του πατέρα της, μαζί με τα αδέλφια του, στον πόλεμο του 1974.

Πιο συγκεκριμένα, η Άνδρη Θεοδότου εκμυστηρεύτηκε στην καλή της συνάδελφο πως «ήταν πέντε παιδιά, ένα κορίτσι και τέσσερα αγόρια, που τα τέσσερα αγόρια έφυγαν στον πόλεμο του 1974. Το ένα αγόρι μάλιστα, το τελευταίο και πιο μικρό, ήταν αγνοούμενο για ένα μήνα. Ο θείος μου. Και γύρισαν επτά από αν δεν κάνω λάθος και ήταν ένας από τους επτά που γύρισαν μετά το τέλος του πολέμου».

«Στην οικογένεια μου δεν μιλάμε για αυτό (σ.σ. τον πόλεμο). Ούτε ο μπαμπάς μου, όταν τον ρωτάω, ούτε ο θείος μου. Δεν τον έχουμε ρωτήσει και πάρα πολλές φορές αλλά δεν μιλάνε πολύ για αυτά τα χρόνια. Είναι σαν να προσπαθούν να ξεχάσουν το τι έζησαν εκείνες τις ημέρες».

«Γιατί είναι σκληρό να είσαι στρατιώτης και να έρθεις αντιμέτωπος με κάποιον άνθρωπο που μπορεί να έχεις ζήσει μαζί, να έχεις φάει μαζί κάποια στιγμή στη ζωή σου και να του γυρνάς τώρα ένα όπλο. Είναι σκληρά πράγματα, πάνω από τα ανθρώπινα και οι γονείς μου το ’74 είχαν μόλις παντρευτεί» πρόσθεσε η Άνδρη Θεοδότου στη νέα της συνέντευξη στην εκπομπή ειδικού ενδιαφέροντος με τη Τζένη Θεωνά στην ΕΡΤ.

Πηγή: zappit.gr