ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΣυγκλονισμένη η Ιωάννα από την επίθεση στη Μονή Πετράκη: Κάντε κάτι, αιμορραγούν οι ζωές μας

Συγκλονισμένη η Ιωάννα από την επίθεση στη Μονή Πετράκη: Κάντε κάτι, αιμορραγούν οι ζωές μας

Συγκλονισμένη η Ιωάννα από την επίθεση στη Μονή Πετράκη: Κάντε κάτι, αιμορραγούν οι ζωές μας

Μνήμες από την επίθεση που δέχτηκε πριν ένα χρόνο στην Καλλιθέα ξύπνησε στην Ιωάννα το περιστατικό με το βιτριόλι σε μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη. Η κοπέλα, που φέρει στο σώμα της τα σημάδια από το καυστικό υγρό, σχολίασε όσα έγιναν μέσα από το Instagram και καυτηρίασε το γεγονός ότι ο καθένας μπορεί να προμηθευτεί ανεξέλεγκτα επικίνδυνες ουσίες.

“Το μόνο που έχει αλλάξει ένα χρόνο μετά, είναι η βουβή ενθάρρυνση του μιμητισμού, μέσα από την απραξία. Οι νόμοι πρέπει να καθορίζονται από τις ανάγκες της κοινωνίας. Κάντε κάτι επιτέλους αιμορραγούν οι ζωές μας” έγραψε, όπως αναφέρει το newsbeast.gr.

Σε άλλο insta story αναφέρει: “Ένα χρόνο μετά δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ο κάθε εγκληματίας έχει πρόσβαση σε επικίνδυνες ουσίες όπως το βιτριόλι το οποίο έχει χαρακτηριστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο ως ουσία προς χρήση από τρομοκράτες”.

Στο τελευταίο story της η Ιωάννα τονίζει: “Ένα χρόνο μετά, που οι νόμοι θα έπρεπε να έχουν αναθεωρηθεί και προσαρμοστεί αναλόγως των ειδεχθών εγκλημάτων που συμβαίνουν, οι αρμόδιοι είναι απλά θεατές. Γιατί πιστεύουν ότι δεν τους αφορά το θέμα. Τι άλλο πρέπει να γίνει;”.

 

Φωτογραφία: kathimerini.gr

Αγρίνιο: Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στην οποία εμπλέκεται ιερέας διερευνά η Αστυνομία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr