ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΣυγκίνηση από την Πηνελόπη Αναστασοπούλου για την έκπληξη που της ετοίμασαν

Συγκίνηση από την Πηνελόπη Αναστασοπούλου για την έκπληξη που της ετοίμασαν

Συγκίνηση από την Πηνελόπη Αναστασοπούλου για την έκπληξη που της ετοίμασαν

Καλεσμένη στην εκπομπή «Τι λες τώρα» ήταν σήμερα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η Κατερίνα Καραβάτου και οι συνεργάτες της, της είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη που της προκάλεσε σοκ και την έκανε να “λυγίσει” στον αέρα του Mega.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συγκινήθηκε, αρχικά, με το βίντεο που προβλήθηκε για την ίδια και τον σύζυγό της. Στο βίντεο αυτό υπήρχε κι ένα απόσπασμα που γύρισαν κρυφά οι άνθρωποι της εκπομπής με τον Φώτη χθες το βράδυ, εν αγνοία της Πηνελόπης.

Μόλις η ίδια το συνειδητοποίησε έπαθε σοκ! «Κάνατε γύρισμα με τον Φώτη;», είπε σοκαρισμένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Είμαστε φίλοι, ότι και να γίνει εκεί στηρίζεται η σχέση μας. Μπορεί να έχω γίνει πιο κυνική και αυστηρή σε κάποια πράγματα, αν επικοινωνήσεις αυτό που σε έχει ενοχλήσει θα ζητήσω συγγνώμη, όταν θέλεις να υπάρξεις με έναν άνθρωπο με αγάπη, δεν υπάρχει θέμα ανταγωνισμού», δήλωσε η ηθοποιός.

«Τον θυμάμαι να έρχεται στο πρώτο μας ραντεβού, και την θυμάμαι πάντα σε στιγμές κρίσης. Τα καλά του είναι τόσο καλά, που τα κακά που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος τα διαπραγματεύεσαι».

«Το συναίσθημα όταν βγαίνει είναι πάντα καλό, ακόμα και όταν εκτίθεσαι στην τηλεόραση. Είναι ωραίο να μοιραζόμαστε στιγμές, γιατί πρέπει να σταματήσει στην τηλεόραση να είναι όλα ξύλινα».

Στη συνέχεια, βέβαια, η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε στη βοήθεια που δίνει η Πηνελόπη σε όσους έχουν ανάγκη, κάνοντας ξανά την ηθοποιό να βουρκώσει.

Συνάντηση Μητσοτάκη με Χρήστο Μάστορα: Ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε για την ασφάλιση των Βορειοηπειρωτών

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr