ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΣυγκίνηση για την εκδημία του π. Ευάγγελου Κολοβού – Στο Κρύο Νερό Τριχωνίδας η Εξόδιος Ακολουθία

Συγκίνηση για την εκδημία του π. Ευάγγελου Κολοβού – Στο Κρύο Νερό Τριχωνίδας η Εξόδιος Ακολουθία

Συγκίνηση για την εκδημία του π. Ευάγγελου Κολοβού – Στο Κρύο Νερό Τριχωνίδας η Εξόδιος Ακολουθία

Εκοιμήθη σε ηλικία 82 ετών ο πατήρ Ευάγγελος Κολοβός που υπήρξε εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Κρύου Νερού Τριχωνίδας.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλλεί αύριο Τρίτη στις 3 μετά το μεσημέρι στον στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κρύου Νερού.

Η ανακοίνωση της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας:

Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, με αισθήματα της κατ’ άνθρωπον θλίψεως, αναγγέλλει την κοίμηση του συνταξιούχου ιερέως π. Ευαγγέλου Κολοβού.

Ο π. Ευάγγελος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό Παλαιοκαρυά Τριχωνίδος. Χειροτονήθηκε Διάκονος και Πρεσβύτερος από τον μακαριστό Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Θεόκλητο και τοποθετήθηκε Εφημέριος στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Κρύου Νερού. Υπηρέτησε με αυταπάρνηση και θυσιαστικό φρόνημα την τοπική μας Εκκλησία, διακριθείς για την ταπείνωση και την υπακοή του, αλλά και την μετά ζήλου τέλεση της Θείας Λατρείας και κατέλειπε φήμη καλού και αγαθού κληρικού.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεσθεί την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 3:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κρύου Νερού Τριχωνίδος, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού.

Η ταφή του θα πραγματοποιηθεί στο Κοιμητήριο Παλαιοκαρυάς.

Σεισμός στα Καλάβρυτα αισθητός στην Πάτρα και σε περιοχές της Αχαΐας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ