ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΣυγκινεί βαθιά το μήνυμα της δασκάλας της 12χρονης που σκοτώθηκε στην Καλλιθέα – «Έλαμψες λίγο στον κόσμο αυτό»

Συγκινεί βαθιά το μήνυμα της δασκάλας της 12χρονης που σκοτώθηκε στην Καλλιθέα – «Έλαμψες λίγο στον κόσμο αυτό»

Συγκινεί βαθιά το μήνυμα της δασκάλας της 12χρονης που σκοτώθηκε στην Καλλιθέα – «Έλαμψες λίγο στον κόσμο αυτό»

«Στο Χαρικλειάκι που έλαμψε για λίγο στον κόσμο αυτό», είναι το μήνυμα που άφησε στο σημείο του τραγικού συμβάντος η δασκάλα της 12χρονης που έχασε τη ζωή της στην άσφαλτο στην Καλλιθέα, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Κακουργηματική δίωξη στον 32χρονο οδηγό

Υπενθυμίζεται ότι ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη στον 32χρονο οδηγό που παρέσυρε το παιδί.

Συγκεκριμένα, στην άσκηση ποινικής δίωξης για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης από την οποία προέκυψε θάνατος και του πλημμελήματος της ανθρωποκτονίας από αμέλεια προχώρησε η εισαγγελία της Αθήνας σε βάρος του 32χρονου οδηγού.

Ερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες

Την ίδια ώρα, ερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες για τη θανάσιμη παράσυρση του 12χρονου κοριτσιού στην Καλλιθέα. Προβληματισμός επικρατεί και για μαρτυρίες που λένε πως πρόκειται για επικίνδυνο σημείο.

Ειδικότερα, η κόκκινη σήμανση για τους πεζούς δεν λειτουργεί, ανάβει μόνο το πράσινο, με αποτέλεσμα οι πεζοί να χρειάζεται να κοιτούν τη σήμανση των αυτοκινήτων.

Σε διπλανό φανάρι, η σήμανση για τους πεζούς δεν λειτουργεί καθόλου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

«Πολλά φανάρια δεν λειτουργούν»

Αυτόπτης μάρτυρας «ακούσαμε ένα μπαμ (…). Συμβαίνουν συχνά ατυχήματα. Είτε από πεζούς που δεν περνάνε από το φανάρι είτε από οδηγούς που πάνε με ταχύτητα. Εδώ στη Θησέως πολλά φανάρια δεν λειτουργούν».

Σημειώνεται πως λίγο μετά το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 στο σημείο, συνεργείο επισκεύασε το φανάρι, όπως γνωστοποιεί το ίδιο το μέσο.

Πηγή: ethnos.gr

Αγρίνιο: Τροχαίο στο κέντρο της πόλης – Στο νοσοκομείο δικυκλιστής

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ