Συγκινεί ο Παναγιώτης Χατζηδάκης για την απώλεια των γονιών του: “Σπάραζα δέκα λεπτά και μετά είπα ότι προχωράμε”

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη και μίλησε για τα τηλεοπτικά και την απώλεια των γονιών του. «Θα επιστρέψω…

xatzidakis1903

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη και μίλησε για τα τηλεοπτικά και την απώλεια των γονιών του.

«Θα επιστρέψω στην τηλεόραση, πού θα πάει. Πιστεύω θα ήμουν καλός σε ένα τηλεπαιχνίδι και γι’ αυτό ετοιμάζω κάτι στο Tik Tok το οποίο είναι κάτι σαν τηλεπαιχνίδι ζωντανό, θα είναι live», ανέφερε αρχικά ο Παναγιώτης Χατζηδάκης για την τηλεόραση και συνέχισε για την απώλεια των γονιών του: «Τους έχασα σε μικρό διάστημα. Έφυγε πρώτα ο πατέρας μου και μετά η μητέρα μου. Ήταν νέοι. Όταν βλέπεις ανθρώπους να φεύγουν σε μια στιγμή που δεν το περιμένεις, είναι και για σένα λίγο σοκαριστικό. Είχανε χρόνια μπροστά τους και ήταν και πολύ ζωντανοί άνθρωποι».

«Σπάραζα για δέκα λεπτά, όταν τελείωνε ουσιαστικά όλο αυτό και μετά είπα: “Πάμε, προχωράμε, τώρα συνεχίζουμε τη ζωή. Θα ήθελα να είναι εδώ σε κάποιες στιγμές, να τους πω κάποια πράγματα που δεν τα είχα πει ποτέ. Αισθάνθηκα ορφανός» ανέφερε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης για την ημέρα της κηδείας.

«Ο γιος μου είναι τριών ετών, σε φέρνει στα όρια της υπομονής σου. Η πατρότητα είναι καινούργια εμπειρία, το ζω ολοκληρωτικά. Ζορίζομαι για το πως μπορώ να εξελιχθώ και να είμαι μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου» πρόσθεσε.

Πηγή: zappit.gr