ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΣυγκέντρωση πρωτιάς Κώστα Καραγκούνη στο Αγρίνιο (εικόνες-video)

Συγκέντρωση πρωτιάς Κώστα Καραγκούνη στο Αγρίνιο (εικόνες-video)

Συγκέντρωση πρωτιάς Κώστα Καραγκούνη στο Αγρίνιο (εικόνες-video)

Στην κατάμεστη πλατεία Δημοκρατίας και μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κώστας Καραγκούνης, πραγματοποίησε απόψε την προεκλογική του ομιλία στο Αγρίνιο.

Μετά από μια σειρά ομιλιών στην Αιτωλοακαρνανία, που όλες είχαν θετικό πρόσημο λόγω της μεγάλης συμμετοχής του κόσμου, αλλά και μετά την προεκλογική του ομιλία στην Αθήνα, η σημερινή ομιλία στην πλατεία Δημοκρατίας ήταν ουσιαστικά η απάντηση που έδωσε ο Κώστας Καραγκούνης για λογαριασμό της ΝΔ στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα την περασμένη Κυριακή.

Το κλίμα στην συγκέντρωση του Αγρινίου, όπως και σε όλες τις υπόλοιπες μέχρι και τώρα, ήταν τόσο δυναμικό που προεξοφλούσε το νικηφόρο αποτέλεσμα του υποψήφιου βουλευτή αλλά και της ΝΔ την Κυριακή των εκλογών.

Ο κ. Καραγκούνης, εκτός του ότι εμφανίστηκε σίγουρος για τη νίκη της ΝΔ στις επικείμενες εκλογές, υποστήριξε μάλιστα ότι η ΝΔ θα «αγγίξει» τα ποσοστά του 2019.

«Η πρόκληση είναι σε ένα κάθε ένα τομέα ξεχωριστά να δούμε που πάσχουμε και τι θα θεραπεύσουμε, έτσι ώστε το Κράτος να κάνει τη μετάβαση στην επόμενη μέρα» ανέφερε ο Κ. Καραγκούνης φέρνοντας το παράδειγμα με την επικείμενη ψηφιοποίηση της Δικαιοσύνης, που όπως ανέφερε ξεκίνησε επί θητείας του στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, όπου μάλιστα είχαν δεσμευτεί περίπου 120 θέσεων ειδικών γραμματέων πληροφορικής, ωστόσο η διαδικασία σταμάτησε κατά τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Καραγκούνης αναφέρθηκε αναλυτικά σε πολλά φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τους Αιτωλοακαρνάνες, όπως τα δύο Νοσοκομεία, την «κατάκτηση» για την Αιτωλοακαρνανία που δεν είναι άλλη από το αιμοδυναμικό, στη δημιουργία βιομηχανικών φυλακών στην περιοχή του Αγγελοκάστρου και στο ότι θα ανοίξουν περίπου 500 θέσεις εργασίας με εντοπιότητα.

Αναφέρθηκε επίσης στη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό, έργο στο οποίο έκανε αναφορά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο Αγρίνιο, στη μεγάλη επένδυση στο Βαρκό στην περιοχή της Παλαίρου, στην κρισιμότητα του ζητήματος ώστε την επόμενη τετραετία να ξεκινήσει η σύνδεση του Πλατυγιαλιού με το Άκτιο και την Ιόνια Οδό, όπως επίσης για πολλά ακόμη θέματα, ενώ με νόημα ο κ. Καραγκούνης ανέφερε ότι το Αγρίνιο απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα.

 

Εκλογές 2023: Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης από τις 18/05

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ