Συγκέντρωση και πρώτη προπόνηση της εθνικής Ελλάδας

Οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος συγκεντρώθηκαν το πρωί της Κυριακής (17/3) στο ξενοδοχείο, εκεί όπου τους περίμενε το τεχνικό τιμ, ενόψει του κρίσιμου αγώνα…

4193502

Οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος συγκεντρώθηκαν το πρωί της Κυριακής (17/3) στο ξενοδοχείο, εκεί όπου τους περίμενε το τεχνικό τιμ, ενόψει του κρίσιμου αγώνα play-off της Πέμπτης (21/3) με το Καζακστάν.

Το απόγευμα (17:30) είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, εκεί που θα ακολουθήσουν και οι δύο επόμενες, Δευτέρα και Τρίτη, πριν από την τελευταία, προγραμματισμένη για την Τετάρτη (19:30) στην “OPAP Arena“, το γήπεδο που θα διεξαχθεί η συνάντηση με το Καζακστάν.

Όπως είναι γνωστό η ομάδα ποy θα επικρατήσει, θα αντιμετωπίσει (26/3) σε τελικό play-off, εκτός έδρας τη νικήτρια από τη συνάντηση Γεωργία-Λουξεμβούργο, για την πρόκριση στην τελική φάση του EURO2024. Η 17η διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της UEFA, την οποία θα φιλοξενήσει η Γερμανία, θα διεξαχθεί από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου 2024.//Α.

Πηγή: ertsports.gr