Συγκεντρώνουν καπάκια οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Αστυνομίας Αγρινίου για αναπηρικό αμαξίδιο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Πλαστικά καπάκια… για αληθινή αλληλεγγύη – Οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Αστυνομίας Αγρινίου συγκεντρώνουν καπάκια για την ΕΛΕΠΑΠ

Χρειάζονται αρκετά πλαστικά καπάκια εμφιαλωμένου νερού και αναψυκτικών, προκειμένου η ΕΛΕΠΑΠ να τα ανταλλάξει με αντικείμενα χρήσιμα για την ΕΛΕΠΑΠ.

Ο αριθμός μοιάζει υπερβολικός, η συλλογή τους όμως δεν είναι ακατόρθωτη!

Αυτό σκέφτηκαν οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Αστυνομίας Αγρινίου που άρχισαν να συγκεντρώνουν πλαστικά καπάκια, όπου μπορούν όλοι οι πολίτες, σχολεία και άλλοι φορείς της περιοχής να ενισχύσουν την προσπάθεια των εργαζομένων της Δημοτικής Αστυνομίας με καπάκια που συγκεντρώνουν, ώστε, όταν συγκεντρωθεί ικανός αριθμός, να παραδοθούν στην ΕΛΕΠΑΠ, η οποία θα τα αξιοποιήσει κατάλληλα.

Οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Αστυνομίας Αγρινίου πέραν του καλέσματος για βοήθεια στην προσπάθειά τους, ενημερώνουν πως έχουν την δυνατότητα να παραλάβουν μεγάλες ποσότητες καπακίων και εδώ μπορεί να προστεθεί η σημαντική συμβολή των μαθητών οι οποίοι μπορούν να συγκεντρώνουν καπάκια και οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Αστυνομίας να τα παραλαμβάνουν από το κάθε σχολείο.

Ήδη τα πρώτα τσουβάλια γεμάτα με πλαστικά καπάκια παραδόθηκαν και η προσπάθεια συνεχίζεται…

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταφύγουν ή να επικοινωνήσουν με την Δημοτική Αστυνομία που στεγάζεται άνωθεν του ΚΕΠ Αγρινίου επί της οδού Γ. Καραπαπά 7 ή στα τηλέφωνα 26413 64402/64432/64401/64400.    

Ο καιρός στην Αιτωλοακαρνανία για το Σαββατοκύριακο