ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΣυγχαρητήρια σε Αιτωλοακαρνάνες μαθητές που διακρίθηκαν στην 38η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα “Αρχιμήδης”

Συγχαρητήρια σε Αιτωλοακαρνάνες μαθητές που διακρίθηκαν στην 38η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα “Αρχιμήδης”

Συγχαρητήρια σε Αιτωλοακαρνάνες μαθητές που διακρίθηκαν στην 38η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα “Αρχιμήδης”

Μαθητές που έλαβαν μέρος την 38η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα “Αρχιμήδης” και διακρίθηκαν, συγχαίρει με ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Νομού Αιτωλοακαρνανίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. 

Τι αναφέρει η ανακοίνωση:

“Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Νομού Αιτωλοακαρνανίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συγχαίρει θερμά τους μαθητές μας Εμμανουήλ Πετράκη και Δημήτριο Καμμένο για την διάκριση τους στην 38η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα “Αρχιμήδης”.

Ο μαθητής Εμμανουήλ Πετράκης κατετάγη 3ος πανελλαδικά στην κατηγορία “ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ” ΜΕΓΑΛΩΝ 2021 και θα αποτελέσει μέλος της Ελληνικής ομάδας που θα λάβει μέρος στη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα, η οποία θα διεξαχθεί διαδικτυακά από 14 μέχρι 24 Ιουλίου 2021 με έδρα την Αγία Πετρούπολη.

Ο μαθητής Δημήτριος Καμμένος κατετάγη 9ος πανελλαδικά στην κατηγορία “ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ” ΝΕΩΝ 2021 και θα αποτελέσει αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής ομάδας που θα λάβει μέρος στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων, η οποία θα διεξαχθεί διαδικτυακά από 14 μέχρι 24 Ιουλίου 2021 με έδρα την Αγία Πετρούπολη.

Με αυτή τη διάκρισή τους, μας κάνουν υπερήφανους ως Αιτωλοακαρνάνες.

Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!”

Κατάλληλες για κολύμβηση όλες οι ακτές του Δήμου Αμφιλοχίας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr