ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΣυγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Ελλάδας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής  Αστυνομίας Δυτικής Ελλάδας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με αφορμή επιτυχίες  συναδέλφων τους στον τομέα της πάταξης του εγκλήματος.

H ανακοίνωση

Με αφορμή τις πρόσφατες συλλήψεις επικίνδυνων κακοποιών από άνδρες της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών, καθώς και την εξιχνίαση υποθέσεων ληστείας που είχαν λάβει χώρα στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας το τελευταίο διάστημα, η Ένωση μας συγχαίρει θερμά τον Διευθυντή και το προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών που μετείχαν ενεργά σε αυτές.

Τέτοιες επιτυχίες έρχονται να τονώσουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και να γεμίσουν με δύναμη τους συναδέλφους μας, ώστε να συνεχίσουν το δύσκολο ργο τους, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Πάτρα: Ελεύθερη με περιοριστικό όρο η Αγρινιώτισσα που συνελήφθη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26