ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΣυνάντηση Κ. Καραγκούνη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για την απόφαση του ΣτΕ για την ελιά καλαμών

Συνάντηση Κ. Καραγκούνη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για την απόφαση του ΣτΕ για την ελιά καλαμών

Συνάντηση Κ. Καραγκούνη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για την απόφαση του ΣτΕ για την ελιά καλαμών

Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής της Ν.Δ Κώστας Καραγκούνης με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεώργιο Γεωργαντά.

Ο κ. Καραγκούνης εξέθεσε το πρόβλημα που έχει προκύψει μετά την απόφαση του ΣτΕ για τους παραγωγούς της ελιάς καλαμών και μετέφερε την έντονη ανησυχία των παραγωγών της Αιτωλοακαρνανίας

Ο κ. Καραγκούνης εξήγησε στον κ. Γεωργαντά ότι η απόφαση του ΣτΕ σχετικά με την Π.Ο.Π. “Ελιά Καλαμάτας” φέρει πολύ σοβαρό αντίκτυπο για τον νομό Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος παράγει μεγάλες ποσότητες αυτού του τύπου ελιάς, καθώς επίσης και άλλες περιοχές ανά την Ελλάδα.

Ο κύριος Γεωργαντάς μετέφερε στον βουλευτή ότι τόσο η ηγεσία του Υπουργείου όσο και οι αρμόδιες υπηρεσίες θα αξιολογήσουν την απόφαση που έχει εκδοθεί από το ΣτΕ καθώς επίσης και να δεδομένα που δημιουργούνται ως απόρροια αυτής.

Τόνισε δε στον κ. Καραγκούνη ότι βασικός στόχος του Υπουργείου είναι να προστατευτεί το πολύ σημαντικό αυτό εξαγώγιμο προϊόν για τη χωρά μας.

Ο κ. Καραγκούνης ευχαρίστησε τον κ. Γεωργαντά και στο επόμενο διάστημα θα υπάρξει ξανά επικοινωνία για τις σχετικές ενημερώσεις.

Στις 15/6 η ανάρτηση του κτηματολογίου στην Αιτωλοακαρνανία – Εκδήλωση ενημέρωσης από το ΤΕΕ (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ