ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠαναιτωλικοςΣχεδόν απίθανο για Βιγιαφάνες

Σχεδόν απίθανο για Βιγιαφάνες

Σχεδόν απίθανο για Βιγιαφάνες

Μέρος του προγράμματος της προπόνησης ακολούθησε και χθες ο Βιγιαφάνες, τον οποίο ο Χάβος αναμένει για να ενισχυθεί η επιθετική γραμμή. Πάντως θεωρείται απίθανο να τον χρησιμοποιήσει στη Νέα Σμύρνη, διότι θα μπορούσε να συμβεί μόνο υπό προϋποθέσεις…

Για να υπολογίζεται στο ματς με τον Πανιώνιο θα πρέπει αρχικά να  επιλεγεί να βρίσκεται στην αποστολή, κάτι που μπορεί να συμβεί καθώς υπάρχουν απουσίες. Από κει και πέρα ο σημαντικότερος παράγοντας είναι το  γεγονός ότι ο Αργεντινός παρουσιάζει ευπάθεια σε μυικές κακώσεις, οπότε μετά από τόσο μεγάλη αγωνιστική απραξία και απουσία από έντονους ρυθμούς το ρίσκο είναι σημαντικό.  Πάντως στην περίπτωση που ο προπονητής του Παναιτωλικού θελήσει να ρισκάρει,  ο Βιγιαφάνες θα μπορούσε να επανεμφανιστεί ως αλλαγή εάν το ματς δεν εξελίσσεται ευνοϊκά στον επιθετικό τομέα. Αλλά και πάλι θα πρέπει να έχει πεισθεί πως θα είναι σε επίπεδο που να κάνει την διαφορά.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν χθες ασκήσεις συναρμογής σε συνδυασμό με ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, ασκήσεις αμυντικής τακτικής και εσωτερικό δίτερμα. Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει ξανά στις 3.00 το απόγευμα.

Με τον «Γιωρίκα»

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ενημέρωσε πως ο συμπολίτης μας Ρένος Χριστοδουλίδης μαζί με τον αδελφό του Δήμο Χριστοδουλίδη, που είναι κάτοχοι του ρεκόρ Γκίνες στο άθλημα της ανταλλαγής κεφαλιών χωρίς να πέσει η μπάλα στο έδαφος, σχεδιάζουν να επιχειρήσουν νέα κατάρριψη του δικού τους ρεκόρ στο Αγρίνιο το προσεχές διάστημα. Το ρεκόρ τους είναι 1013 συνεχόμενες κεφαλιές με επίσημη μπάλα ποδοσφαίρου και επιτεύχθηκε  τον περασμένο Οκτώβριο στη Λεμεσό της Κύπρου.

Για τα σκοπό αυτό και στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το νέο ρεκόρ ο Ρένος Χριστοδουλίδης πραγματοποίησε σήμερα προπόνηση με τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Παναιτωλικός Γιώργο Θεοδωρίδη δεδομένου ότι ο αδελφός του βρίσκεται  στη Κύπρο και δεν μπορούν να προετοιμαστούν μαζί.

Για τη προσπάθεια του αυτή ο Ρένος Χριστοδουλίδης δήλωσε:

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να συνεργάζομαι και να προπονούμαι με τον καταξιωμένο ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού Γιώργο Θεοδωρίδη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας μου για τη νέα κατάρριψη του ρεκόρ Γκίνες. Τον ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μου για συνεργασία και την ένθερμη υποστήριξή του. Ευχαριστώ επίσης την ΠΑΕ Παναιτωλικός και ιδιαίτερα τον Γενικό αρχηγό της ομάδας κ. Μάκη Μπελεβώνη για τη βοήθεια και στη στήριξη της προσπάθειάς μας.

Μαζί με τον αδελφό μου προγραμματίζουμε μια νέα προσπάθεια κατάρριψης του δικού μας ρεκόρ στο Αγρίνιο στο πλαίσιο μιας αθλητικής εκδήλωσης που θα οριστεί το προσεχές χρονικό διάστημα. Θα θέλαμε εγώ κι ο αδελφός μου να μοιραστούμε με την κοινωνία του Αγρινίου την τιμή και τη χαρά που συνεπάγεται ένα Παγκόσμιο ρεκόρ όπως είναι το ρεκόρ Γκίνες».

 

Γιώργος Παπαϊωάννου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr