ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleSurvivor – Επέστρεψε η Μαχήτρια Σταυρούλα Χρυσαειδή: “Kαιρός να αλλάξει λίγο αυτό”

Survivor – Επέστρεψε η Μαχήτρια Σταυρούλα Χρυσαειδή: “Kαιρός να αλλάξει λίγο αυτό”

Survivor – Επέστρεψε η Μαχήτρια Σταυρούλα Χρυσαειδή: “Kαιρός να αλλάξει λίγο αυτό”

“Γνώριμα μέρη όσο δεν πάει, έχω ζήσει σε αυτήν την καλύβα πάρα πολλούς μήνες” τόνισε η νέα… παλιά παίκτρια του Survivor!

Πίσω στον τόπο του… Survivor γύρισε η Σταυρούλα Χρυσαειδή, το βράδυ της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης έμελλε να προστεθεί στην μπλε ομάδα σκορπώντας χαμόγελα στους υπόλοιπους Μαχητές.

Μόλις πάτησε για τρίτη φορά στα χώματα του Αγίου Δομινίκου, λοιπόν, η Σταυρούλα Χρυσαειδή τόνισε τα εξής στην κάμερα του Survivor. «Ξανά πίσω, θα πω. Γνώριμα μέρη όσο δεν πάει, έχω ζήσει σε αυτήν την καλύβα πάρα πολλούς μήνες και όλα μου φαίνονται ίδια για να πω την αλήθεια. Με νέα όμως πρόσωπα.».

«Η αλήθεια είναι ότι εγώ ζήτησα να μπω στην μπλε ομάδα! Εν τω μεταξύ σας βλέπω και έχετε αδυνατίσει πάρα πολύ όλοι, καιρός να αλλάξει λίγο αυτό. Τι λέτε; Να αρχίσουμε να τρώμε λίγο σιγά σιγά» τόνισε, με νόημα, η Σταυρούλα στους συμπαίκτες της.

«Όταν ανακοίνωσε ο Λιανός ότι θα μπω στο παιχνίδι, η αλήθεια είναι ότι γέλασα πάρα πολύ με την ερώτηση που έκανε ο Γιάννης. Μου φάνηκε πάρα πολύ αστείο, τύπου «αν είμαι ελεύθερη» γιατί όλες οι άλλες είναι δεσμευμένες» και τα λοιπά. Σίγουρα είναι πολύ ωραίο παιδί, προφανώς, έχει κάνει και εντύπωση πολλή έξω και τον θέλουν όλες» πρόσθεσε, με χαμόγελο, η νέα παίκτρια της μπλε ομάδας για τον φετινό κύκλο του Survivor.

Πηγή: zappit.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ