ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαSuper LeagueSuper League: Με πέντε κρούσματα παικτών η αναβολή των αγώνων

Super League: Με πέντε κρούσματα παικτών η αναβολή των αγώνων

Super League: Με πέντε κρούσματα παικτών η αναβολή των αγώνων

Διαφοροποίηση υπήρξε στο Πρωτόκολλο με το οποίο θα συνεχιστεί η Super League Interwetten στον καιρό της πανδημίας και η αλλαγή αφορά τα κρούσματα που θα παρουσιάζονται στις ομάδες.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχοντας συγκεντρώσει στοιχεία από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, προχωρά στις αλλαγές τις οποίες κατέθεσε στην Αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή που με τη σειρά της άναψε το πράσινο φως.

Να τονιστεί πως τις αλλαγές αυτές τις αποφασίζει η αρμόδια Επιτροπή. Η Λίγκα είναι αυτή που εισηγείται αλλά οι ειδικοί / λοιμωξιολόγοι αξιολογούν τα δεδομένα και αποφασίζουν ανάλογα.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα στο Πρωτόκολλο, θα πρέπει να παρουσιάζονται πέντε κρούσματα κορονοϊού στις ομάδες κι όχι τρία όπως ήταν μέχρι πρότινος, προκειμένου να μπορεί να σημειωθεί αναβολή σε κάποια αναμέτρηση.

Μάλιστα, αυτά τα κρούσματα θα πρέπει ν’ αφορούν αμιγώς ποδοσφαιριστές στην τελευταία παρτίδα των τεστ που θα έχουν γίνει πριν από κάποιο παιχνίδι κι όχι συνδυασμό παικτών – προσωπικού στην εκάστοτε ομάδα που θα παρουσιάζει θετικά αποτελέσματα στην εξέταση ανίχνευσης κορονοϊού…

Η Λίγκα από την πλευρά της θέλει να εφαρμόζεται ο σωστός προγραμματισμός των αγώνων και να διεξάγεται χωρίς προβλήματα το πρωτάθλημα αλλά πάντα σεβόμενη τα πρωτόκολλα και τους ειδικούς.

gazzeta.gr

Αγρίνιο: 32 πρόστιμα χθες για μάσκες και άσκοπες μετακινήσεις

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr