ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαSuper LeagueSuper League 2: Οριστική διακοπή!

Super League 2: Οριστική διακοπή!

Super League 2: Οριστική διακοπή!

Οι ομάδες της Super League 2 αποφάσισαν την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος στο Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα.

Αυτό που αναμενόταν να γίνει στο Δ.Σ. της Δευτέρας, έγινε τελικά στη Super League 2. Οι ομάδες πήραν την απόφαση για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος με ψήφους 11-3.

Το πρωτάθλημα ήταν εξ αρχής πολύ δύσκολο να συνεχίστει και φτάσαμε 22 Ιουνίου χωρίς να έχει παρθεί απόφαση, με τις ημερομηνίες πλέον να μην έβγαιναν. Έτσι, αποφασίστηκε η οριστική διακοπή και πλέον όλοι περιμένουμε να μάθουμε τι θα συμβεί με το μπαράζ που ήταν να γίνει ανάμεσα στον προτελευταίο της Super League 1 και τον δεύτερο της Super League 2 και φυσικά για το αν θα υπάρξει αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, κατά της συνέχισης ψήφισαν οι Λεβαδειακός, Χανιά και Καραϊσκάκης, ενώ στο τραπέζι έπεσαν δύο προτάσεις που απορρίφθηκαν. Η μία ήταν να γίνουν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές κι ένας γύρος play off χωρίς play out, ενώ η άλλη ήταν να γίνει μόνο ένας γύρος play offΚαμία δεν συγκέντρωσε τις απαραίτητες ψήφους με αποτέλεσμα να υπάρξει η οριστική διακοπή.

gazzetta.gr

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr