ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαSuper LeagueSuper League 1: Παράταση αναστολής στο πρωτάθλημα έως 24/4

Super League 1: Παράταση αναστολής στο πρωτάθλημα έως 24/4

Super League 1: Παράταση αναστολής στο πρωτάθλημα έως 24/4

Μετά από μία σχεδόν δύο ωρών τηλεδιάσκεψη οι ομάδες οδηγήθηκαν στην απόφαση της παράτασης αναστολής στην Super League 1 έως 24/4 και τον στόχο να συνεδριάσει το αργότερο έως τότε το Working Group.

Μετά από μία τηλεδιάσκεψη που άρχισε λίγο μετά τις 16.00 και τελείωσε λίγο πριν τις 18.00 συμφωνήθηκε από τις ομάδες η παράταση αναστολής της SL1 έως τις 24 Απριλίου. Εκτός αυτού όμως το Working Group με τους 4 μεγάλους και εκπροσώπους ομάδων όπως οι Ατρόμητος και ΑΕΛ θα συνεδριάσουν το αργότερο μέχρι τότε. Ίσως και νωρίτερα όμως. Να τονιστεί πως το Working Group ήταν μία πρόταση του προέδρου της Λίγκας, Μηνά Λυσάνδρου. Κοινώς δεν ελήφθη καμία τελική ή οριστική απόφαση για την τύχη των εναπομείναντων αγώνων.

Η ενημέρωση της Λίγκας:

Ομόφωνα το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μέσω τηλεδιάσκεψης, ότι η αναστολή του Πρωταθλήματος παρατείνεται μέχρι τις 24 Απριλίου 2020.

Ομόφωνα επίσης αποφασίστηκε ότι η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί σε νέα τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League, πριν τις 24 Απριλίου.

Παράλληλα ομάδα εργασίας, αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΕΛ, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, θα αξιολογήσει όλες τις παραμέτρους και τις επιπτώσεις της πανδημίας στο ποδόσφαιρο, σε συνεργασία με τη νομική και την οικονομική υπηρεσία της Super League και με την κατά περίσταση συμμετοχή εμπειρογνομώνων και εκπροσώπων θεσμικών φορέων π.χ. σε θέματα αδειοδότησης.

gazzetta.gr

Θερινή περίοδος: Άλλαξαν οι ώρες κοινής ησυχίας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr