ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαSummer Camp στα Εκπαιδευτήρια “Παναγία Προυσιώτισσα” για μαθητές όλων των σχολείων

Summer Camp στα Εκπαιδευτήρια “Παναγία Προυσιώτισσα” για μαθητές όλων των σχολείων

Summer Camp στα Εκπαιδευτήρια “Παναγία Προυσιώτισσα” για μαθητές όλων των σχολείων

Τα Εκπαιδευτήρια «Παναγία Προυσιώτισσα» θα λειτουργήσουν Καλοκαιρινό Ημερήσιο Πρόγραμμα Δράσεων,  Summer Camp,για 5 εβδομάδες, από 28/06/2021 έως και 30/07/2021και από Δευτέρα έως Παρασκευή 8.00΄- 14.00΄.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά 6 -12 ετών.

Κάθε οικογένεια που ενδιαφέρεται για το καλοκαιρινό Πρόγραμμα μπορεί να επιλέξει τις εβδομάδες που επιθυμεί.

Τον καλοκαιρινό σχεδιασμό στελεχώνουν παιδαγωγοί, καθηγητές Φυσικής Αγωγής, δάσκαλοι Σύγχρονου Χορού και Καλών Τεχνών, υπεύθυνοι ομαδάρχες καθώς και συντονιστές της κάθε δράσης, της κάθε ημέρας και της κάθε εβδομάδας.

Στον σχεδιασμό του Προγράμματος δόθηκε έμφαση στον αθλητισμό (κολύμβηση, σύγχρονος χορός, ποδόσφαιρο, βόλεϊ, μπάσκετ,rollers), ο οποίος συνδυάστηκε με STE(A)M, Ρομποτική και Τέχνη. Πολλές άλλες δράσεις, όπως σκάκι, πινγκ πονγκ, επιτραπέζια παιχνίδια, πειράματα, κηπουρική, κινηματογράφος, θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητική αγωγή, φιλαναγνωσία, πλαισιώνουν τον βασικό κορμό του Προγράμματος.

Το δεκατιανό παρασκευάζεται στην κουζίνα μας με άριστες πρώτες ύλες. Συνδυάζεται καθημερινά με φρούτο ή χυμό. Υγιεινό, σπιτικό και ικανό να δώσει ενέργεια.
Παρέχεται δωρεάν μετακίνηση με σχολικό.

Η λειτουργία του SummerCampπραγματοποιείται σύμφωνα με όλες τις προβλεπόμενες οδηγίες του ΕΟΔΥ κατά της διασποράς του κορονοϊού.

  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.
  • Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, οι μαθητές προσέρχονται στο Σχολείο, έχοντας μαζί τους Βεβαίωση Αρνητικού self-test, το οποίο πραγματοποιήθηκε το αργότερο 24 ώρες πριν. Η βεβαίωση παραδίδεται το πρωί στη συνοδό του σχολικού λεωφορείου ή, εάν δε χρησιμοποιείτε σχολικό, στον εφημερεύοντα εκπαιδευτικό, στην είσοδο του σχολείου και παραμένει στο σχολείο.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.ppschool.gr ή να σας ενημερώσουμε από κοντά, κατόπιν προσυνεννόησης.

Για την εγγραφή απαιτούνται:

α) Η Αίτηση εγγραφής, (αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας)

β)Η Δήλωση Ενημέρωσης και Συγκατάθεσης για την επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων

γ) Λοιπές Υπεύθυνες Δηλώσεις

δ)Πρόσφατο Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) του παιδιού σας, συμπληρωμένο από παιδίατρο (αναρτημένο στην ιστοσελίδα μας)

Τα παραπάνω δικαιολογητικά μπορούν να αποσταλούν υπογεγραμμένα και σκαναρισμένα από τον γονέα/κηδεμόνα στο emailsummercamp@ppschool.gr

Τηλέφωνα επικοινωνίας με τη Γραμματεία των Εκπαιδευτηρίων:
26410 24800 εσωτ. 1, 26410 24248 εσωτ. 1, 6976603401

Ευφροσύνη και Αγγελική Σωτηρίου Μπαλαούρα
Ψηλογέφυρο Αγρινίου

Πανελλήνιες 2021: Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία – Τα θέματα που έπεσαν

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr