ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΣτροφή και στους γνώριμους

Στροφή και στους γνώριμους

Καθημερινά πλέον φαίνεται πως οι μεταγραφικές εξελίξεις δεν έχουν διαδραματιστεί όπως τις περίμεναν στον Παναιτωλικό, οπότε πλέον αρχίζουν να σκέφτονται πιο έντονα το ενδεχόμενο να ανανεώσουν τα συμβόλαια ορισμένων ποδοσφαιριστών που ήδη αγωνίστηκαν αυτή την αγωνιστική περίοδο. Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, αλλά μπροστά στον κίνδυνο της έναρξης προετοιμασίας με άδειο ρόστερ, ή την επιλογή παικτών αμφιβόλου αξίας, το «σενάριο» αυτό κερδίζει πόντους.
Πιο κοντά απ’ όλους βρίσκεται ο Σιρίλ Καλί (φωτο), παίκτης στον οποίο στηρίχθηκαν πολλά πέρσι το καλοκαίρι, μα ένας τραυματισμός που κουβαλούσε από τη Βέροια δεν του επέτρεψε να βρει ρυθμό και τελικά έπαιξε πολύ λίγο. Αυτό του στερεί αξιόλογες προτάσεις μέχρι τώρα και σε συζήτηση με τον μάνατζέρ του οι άνθρωποι του Παναιτωλικού διαπίστωσαν πολύ χαμηλότερες απαιτήσεις στον οικονομικό τομέα. Επίσης αποτελεί παίκτη που μπορεί να δώσει λύση σε δύο θέσεις στην άμυνα (κέντρο και αριστερά) στις οποίες ο Παναιτωλικός χρειάζεται τέσσερις  έως πέντε παίκτες ακόμα.
Επιστρέφει και η σκέψη που  σας  είχαμε γράψει πριν πολύ καιρό (τον Μάρτιο) και είχε εγκαταληφθεί. Δηλαδή η παραμονή ενός εκ των Τζούνιορ και Σφακιανάκη. Έτσι από την ΠΑΕ θα περιμένουν λίγο ακόμα για κρούσεις που έχουν κάνει σε νέους μεταγραφικούς στόχους κι αν δεν υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα  θα «δουν» τους… γνώριμους με άλλο μάτι.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr