Στον "Δυτικά FM 92,8" o X. Κυρώσιμος για την παγκόσμια διάκριση της "Νέας Ρομποτικής Γενιάς" (NROBOGEN) από την Αμφιλοχία

Στη σημαντική διάκριση της  "Νέας Ρομποτικής Γενιάς" (NROBOGEN), της ομάδας από την Αμφιλοχία σε παγκόσμιο διαγωνισμό αναφέρθηκε ο Χαράλαμπος Κυρωσίμος

nrobogen-1-750x375

Στη σημαντική διάκριση της  "Νέας Ρομποτικής Γενιάς" (NROBOGEN), της ομάδας από την Αμφιλοχία, στον παγκόσμιο τελικό του First LEGO League στο Μαρόκο όπου συμμετείχαν 66 ομάδες από 55 χώρες του κόσμου, αναφέρθηκε μιλώντας στον "Δυτικά FM 92,8" ο εκπαιδευτικός Χαράλαμπος Κυρώσιμος  προπονητής της ομάδας.

Η ομάδα από την  Αμφιλοχία έλαβε την 9η θέση στο Robot Performance και την 1η θέση στην κατηγορία Engineering Excellence Award (με θέμα την Ενέργεια κατασκεύασαν μια πλήρως αυτόνομη λάμπα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως εξήγησε στη Δήμητρα Λαοπόδη ο κ. Κυρώσιμος.).

Υπενθυμίζεται ότι η NROBOGEN, είχε κατακτήσει  την πρώτη θέση στην κατηγορία Robot Design και την τέταρτη θέση στη γενική κατάταξη στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής και Καινοτομίας μεταξύ 190 ομάδων από όλη την Ελλάδα και έτσι έλαβε το "εισιτήριο" για το Μαρόκο.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας και στον Δήμο Αμφιλοχίας που με την βοήθεια τους ζήσαμε αυτές τις μοναδικές στιγμές", σημείωσε σε ανακοίνωσή της μετά την επιτυχία η ομάδα Ρομποτικής.

Ακούστε τις δηλώσεις του προπονητή στον "Δυτικά  FM 92,8":

Dentist Pass: Η ενημέρωση του Οδοντριατρικού Συλλόγου Αγρινίου