ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΣτον Πύργο χθες ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας

Στον Πύργο χθες ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας

Στον Πύργο προκειμένου να συναντηθεί με τους πολίτες, αλλά και τους υποψηφίους του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο», βρίσκονταν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας. Μετά την επανεκλογή του κατά την επαναληπτική εκλογική διαδικασία της Κυριακής 25 Μαΐου, ο κ. Κατσιφάρας συναντήθηκε στις 12 σήμερα το μεσημέρι με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Γιώργο Γεωργιόπουλο και όλους τους υποψηφίους στο ψηφοδέλτιο της παράταξης, ενώ είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει και με τους κατοίκους της περιοχής.
Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας μετέβη στο Διοικητήριο της Π.Ε. Ηλείας προκειμένου να συγχαρεί προσωπικά και να ευχαριστήσει όλους τους υπαλλήλους που συνέβαλαν στην γρήγορη και έγκαιρη μετάδοση των αποτελεσμάτων της εκλογικής διαδικασίας και τις δύο Κυριακές.
Αντίστοιχες συναντήσεις θα πραγματοποιήσει ο Περιφερειάρχης κ. Κατσιφάρας, σήμερα Πέμπτη, στο Διοικητήριο της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι, όπου θα μεταβεί εκεί στις 12 το μεσημέρι μαζί με την νέα Αντιπεριφερειάρχη Χριστίνα Σταρακά.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr