ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΣτον Αστακό η υπερπολυτελές θαλαμηγός του κροίσου Π.Δράγνη (ΦΩΤΟ)

Στον Αστακό η υπερπολυτελές θαλαμηγός του κροίσου Π.Δράγνη (ΦΩΤΟ)

Στον Αστακό η υπερπολυτελές θαλαμηγός του κροίσου Π.Δράγνη (ΦΩΤΟ)

Στον Αστακο εμφανίστηκε σήμερα το πρωί η υπερπολυτελής θαλαμηγός,  ένα επιβλητικό Mega Yacht μετά την Μαρίνα Ζεα  του κροισου Παρι Δράγνη. Ναυπηγήθηκε μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια στο Πέραμα. Έλληνες το σχεδίασαν, Έλληνες το ναυπήγησαν, σε Έλληνες ανήκει. Πίσω από το επενδυτικό αυτό εγχείρημα που κρατάει δεκαετίες, ήταν αρχικώς ο καπετάν Πάρης Δράγνης, με την εταιρεία «Golden Yachts»

Το O’ PariΤο ολοκαίνουργιο Superyacht έχει μήκος 95 μέτρων. Το συνολικό πλάτος του είναι 13,8 μέτρα με πολύ μεγάλο εσωτερικό ύψος. Στο ναυπηγείο του Περάματος ο Πάρης Δράγνης κατασκεύασε κι άλλα super yachts, όπως το «O’Rama» μήκους 54 μέτρων, και το «O’Pati» (το 2011), το μαύρο γιοτ των 40 μέτρων που κατέκτησε το πρώτο βραβείο στον παγκόσμιο διαγωνισμό ΙSS 2012 Design & Leadership Awards και αναδείχθηκε σε «Ωραιότερο Σκάφος στον Κόσμο».

Ο όμιλος της Goldenport της οποίας ηγείται ο Κάπταιν Πάρης Δράγνης διαθέτει πλοία όλων των τύπων για τη μεταφορά ξηρού φορτίου, κοντέινερ και τάνκερς, και ήταν η πρώτη ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εισήχθη στο χρηματιστήριο του Λονδίνου. Παράλληλα η Golden Yachts ασχολείται με την κατασκευή και διαχείριση πολυτελών γιοτ.

veloutsanews,gr Χρήστος Μπόνης

Καραβάτου – Κατσούλης διαζύγιο: Χώρισαν μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr