Στον “αέρα” τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

H “πράσινη” ΚΑΕ, έθεσε στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με τους “ερυθρόλευκους” για την 15η αγωνιστική της Basket League.  Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του…

oaka111

H “πράσινη” ΚΑΕ, έθεσε στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με τους “ερυθρόλευκους” για την 15η αγωνιστική της Basket League. 

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τη 15η αγωνιστική της Basket League εξέδωσε ο Παναθηναϊκός. Οι “πράσινοι” ενημέρωσαν ότι έως τη Δευτέρα έχουν δικαίωμα αγοράς όσοι πήραν εισιτήριο για το ματς με το Περιστέρι, έχοντας έκπτωση 10%, ενώ από Τρίτη μπορεί να αγοράσει το “μαγικό” χαρτάκι ο οποιοσδήποτε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φιλάθλους της πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (22/1, 20:15).

Σημειώνεται πως μέχρι και την προσεχή Δευτέρα (15/1) δικαίωμα αγοράς έχουν μόνο όσοι είχαν πάρει εισιτήριο για τον αγώνα με το Περιστέρι bwin, επωφελούμενοι μάλιστα έκπτωσης 10%.

Η διαδικασία είναι η κάτωθι:

ΒΗΜΑ 1: Επιλέγουμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό από το μενού αγώνων του more.com.
ΒΗΜΑ 2: Εισάγουμε τον κωδικό του barcode του εισιτηρίου μας από την αναμέτρηση με το Περιστέρι bwin στο πλαίσιο που αναφέρει: «Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό (Barcode) σας» και στη συνέχεια πατάμε «ΕΦΑΡΜΟΓΗ» (δείτε τον τρόπο στη φωτογραφία που βρίσκεται στη gallery).
* Εφόσον έχουμε ακολουθήσει σωστά τα παραπάνω βήματα θα ανοίξει η δυνατότητα επιλογής της θέσης με έκπτωση.

Σημειώνεται πως από την Τρίτη (16/1), όλοι οι φίλαθλοι αποκτούν δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό χωρίς κάποια έκπτωση».

Πηγή: ertsports.gr