ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΣτοίχημα το πάρκινγκ στο ΔΑΚ για το επόμενο διάστημα

Στοίχημα το πάρκινγκ στο ΔΑΚ για το επόμενο διάστημα

Στοίχημα το πάρκινγκ στο ΔΑΚ για το επόμενο διάστημα

Με το τέλος του καλοκαιριού και την έναρξη…σεζόν για τις αθλητικές δραστηριότητες, από πολλούς συλλόγους, ένα σημαντικό κομμάτι του “βάρους” της πόλης του Αγρινίου πέφτει προς την περιοχή του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου.

Είναι το μέρος που αθλείται η μισή (και παραπάνω) πόλη, ούτως ή άλλως, αλλά με την έναρξη των προγραμμάτων των ομάδων, την πιο συστηματική λειτουργία του κολυμβητηρίου κι ένα σωρό αθλητές που προπονούνται, όλη κίνηση της πόλης μεταφέρεται στο Στάδιο, όπως το λένε οι Αγρινιώτες εδώ και πολλά χρόνια.

Το θέμα με το πάρκινγκ το έχει παρουσιάσει πολλές φορές η “Σ”, με τελευταία εξέλιξη τις πρωτοβουλίες που οριστικοποιήθηκαν τον περασμένο Μάρτιο για ένα μεγάλο οικόπεδο δίπλα από το ΔΑΚ ακριβώς που θα μπορεί να δώσει ανάσα στο…traffick που παρατηρείται, ακριβώς γιατί ο κόσμος παρκάρει κι από τις δύο πλευρές του δρόμου, αφήνοντας χώρο που δεν επαρκεί για άνοδο και κάθοδο, ειδικά έξω από την είσοδο του ΔΑΚ.

Όπως μας πληροφορούν αναγνώστες της “Σ”, το φαινόμενο είναι και πάλι έντονο ενώ οι εργασίες που έγιναν πρόσφατα στο εν λόγω οικόπεδο σταμάτησαν μετά την ρίψη κάποιων ποσοτήτων χωματουργικών υλικών.

Όπως λένε πηγές του Δήμου Αγρινίου το επόμενο διάστημα θα έχει ενεργοποιηθεί ο χώρος στο συγκεκριμένο οικόπεδο ως πάρκινγκ, όμως δεν δίνεται ακριβές χρονοδιάγραμμα.

Η μελέτη υπάρχει κι ανάλογα με τον καιρό οι εργασίες θα προχωρήσουν, όμως επειδή θα πρόκειται για δημοτικό πάρκινγκ στην ουσία, με ό, τι σημαίνει αυτό νομικά και οικονομικά, πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένες διαδικασίες και άδειες, ώστε να γίνουν όλα σωστά.

Οι περίοικοι που πρέπει να περνούν από το σημείο πολλές φορές την μέρα, αδημονούν πάντως.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Τον Γιώργο Μελιάδη «έφαγε» ο δαίμων του τυπογραφείου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ