ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΣτο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ και επίσημα ο Σωτήρης Τσιόδρας

Στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ και επίσημα ο Σωτήρης Τσιόδρας

Στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ και επίσημα ο Σωτήρης Τσιόδρας

Με τον Σωτήρη Τσιόδρα στον ΣΥΡΙΖΑ είχαν από την αρχή ένα πρόβλημα –αρκεί να θυμηθεί κανείς ότι την περασμένη άνοιξη, τις μέρες που όλη Ελλάδα κρεμόταν από τα χείλη του για να μάθει τι πρέπει να κάνει για να μη ζήσουμε καταστάσεις Μπέργκαμο, ο Θανάσης Καρτερός τον κατηγορούσε από τις σελίδες της κομματικής «Αυγής» για κυβερνητική προπαγάνδα. Τώρα η κριτική κατά του καθηγητή Λοιμωξιολογίας γίνεται επισήμως από την Κουμουνδούρου και μάλιστα με ομοβροντίες.

Μόλις λίγη ώρα μετά την έκτακτη εμφάνισή του στην ενημέρωση των 6 μ.μ. την περασμένη Τρίτη –και ενώ η χώρα τελούσε υπό το σοκ της ανακοίνωσης τετραψήφιου αριθμού κρουσμάτων– ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να επιτεθεί στον κ. Τσιόδρα, επειδή ζήτησε από τους πολίτες να κάνουν ό,τι μπορούν για να αποφύγουν τον συγχρωτισμό στα μέσα μαζικής μεταφοράς –«προσπαθήστε να αποφύγετε τον συνωστισμό στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Όσο είναι δυνατόν» είπε χαρακτηριστικά, λέγοντας ότι δεν μπορούν να αυξηθούν τα μέσα που κυκλοφορούν.

Αυτή η αναφορά του κ. Τσιόδρα προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ. Πρώτοι οι τομεάρχες Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς και Χρήστος Γιαννούλης, τον κατηγόρησαν ότι χρησιμοποιεί την τηλεοπτική παρουσία του «για να καλύπτει την αδράνεια της ΝΔ στην αντιμετώπιση του συνωστισμού στα ΜΜΜ». Αλλά δυστυχώς στο ΣΥΡΙΖΑ δεν έφταναν τεσσεράμισι χρόνια στην εξουσία για να αυξήσει τα λεωφορεία στα μεγάλα αστικά κέντρα…

Εφημερίδα Συνείδηση

Στα απόνερα της συνάντησης των επικεφαλής: Κόντρα Καραμητσόπουλου – Σταρακά

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr