Στο προσκήνιο το «Echo: the Podcast Series» της Spin Communications

Η Spin Communications, αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ενημέρωση και η επικοινωνία στη σύγχρονη εποχή, έλαβε μια πρωτοβουλία που έχει  ως πρόθεση να ανανεώσει…

Η Spin Communications, αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ενημέρωση και η επικοινωνία στη σύγχρονη εποχή, έλαβε μια πρωτοβουλία που έχει  ως πρόθεση να ανανεώσει την εμπιστοσύνη των πολιτών στην Ενημέρωση.

Αντιλαμβανόμενη την ανάγκη για δημόσια συζήτηση που ξεπερνά τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης και τις συνήθεις φωνές που κυριαρχούν στον δημόσιο χώρο, η Spin Communications  προσφέρει μια πλατφόρμα όπου οι  νέοι πολιτικοί μπορούν να μοιράζονται τις ιδέες τους, να προκαλούν συζητήσεις και να συμβάλλουν στη διαμόρφωση μιας πιο ενημερωμένης και διαφανούς κοινωνίας

Με το νέο εγχείρημα η Spin Communications δίνει λόγο και βήμα σε νέους ανθρώπους, οι οποίοι επιθυμούν να εκφράσουν τις απόψεις τους και να συμμετέχουν ενεργά στον δημόσιο διάλογο. Στόχος το επόμενο διάστημα να προστεθούν και άλλες φωνές από διάφορους τομείς όπως κοινωνία, οικονομία, επιστήμες, περιβάλλον και άλλα.

Την «αυλαία άνοιξαν»:

  • Ο Όμηρος Τσάπαλος:  Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Οικονομικών, Νέα Δημοκρατία.
  • Ο Παυσανίας Παπαγεωργίου: αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
  • Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης: βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΠΑΣΟΚ.
  • Ο Γιάννης Σκάλκος : Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος «Ελληνική Λύση».

Διευκρίνιση:  Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της Spin Communications   και η συμμετοχή των προαναφερομένων είναι απολύτως εθελοντική χωρίς κανένα στοιχείο επαγγελματικές συνεργασίας. Το μοναδικό κίνητρο όλων είναι να ξημερώσουν καλύτερες ημέρες στην Ελλάδα.

 Σύνδεσμος Echo: the Podcast Series