Στο προσκήνιο ο «Νίκο»

Στο προσκήνιο ο «Νίκο»

Ο Νίκολας Μαρτίνες αναδείχτηκε MVP  στην ψηφοφορία της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Παναιτωλικός για το  παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (φωτο), συγκεντρώνοντας το 37% των διαδικτυακών ψήφων. Εντούτοις δεν είναι αυτός ο λόγος που έρχεται ξανά στο προσκήνιο, αυτή τη φορά περισσότερο από ποτέ. Η διακοπή του πρωταθλήματος σε συνδυασμό με το «ψαλίδισμα» των ελπίδων του Παναιτωλικού για έξοδο στην Ευρώπη φουντώνουν τα μεταγραφικά σενάρια και ειδικά για τον «Νίκο».

Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο, αλλά από τη στιγμή που η προοπτική της Ευρώπης με τον Παναιτωλικό απομακρύνθηκε θεωρείται απίθανο να παραμείνει ο ποδοσφαιριστής στο Αγρίνιο. Το ενδιαφέρον ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού είναι υπαρκτό εντός συνόρων, χωρίς μέχρι τώρα να προκύπτει ενδιαφέρον από το εξωτερικό με δελεαστική πρόταση.  Η ομάδα που τις τελευταίες μέρες δείχνει έντονη κινητικότητα για τον Αργεντινό είναι ο Ολυμπιακός κι έχει ήδη κάνει επαφές με τον Παναιτωλικό. Σίγουρες εξελίξεις δεν μπορούν να υπάρξουν ακόμα, όχι λόγω οικονομικών ζητημάτων (αυτά είναι «λυμένα») μα επειδή οι ερυθρόλευκοι βολιδοσκοπούν κι άλλους ποδοσφαιριστές στην αγορά του εξωτερικού. Πάντως φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο κι αν αποσύρουν το ενδιαφέρον τους θα πάρουν σειρά άλλες ομάδες, οι οποίες πρέπει να «κρατούν» συμφέρουσες για τον Παναιτωλικό προσφορές, όταν θα προσεγγίσουν την ΠΑΕ.

Όσο για τον ποδοσφαιριστή έχει δείξει πως εμπιστεύεται τις συμφωνίες του μάνατζέρ του με τους κυανοκίτρινους και προτεραιότητά του είναι να παίξει σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση. Παράλληλα επιζητά και την καλή οικονομική πρόταση για τον εαυτό του και γνωρίζει πως διανύει τις τελευταίες του εβδομάδες στο Αγρίνιο.

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr