ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΣτο… περίµενε για το ακαθάριστο φρεάτιο στη Βενιζέλου

Στο… περίµενε για το ακαθάριστο φρεάτιο στη Βενιζέλου

Στο… περίµενε για το ακαθάριστο φρεάτιο  στη Βενιζέλου

Αν εξαιρέσει κανείς τις καταστροφές που προκάλεσε ο «Ιανός» στις αγροτικές καλλιέργειες θα µπορούσε να πει ότι στην Αιτωλοακαρνανία τη… γλυτώσαµε πολύ φθηνά.

Βέβαια η κινητοποίηση που έγινε πριν από το πέρασµα της κακοκαιρίας και η ετοιµότητα που υπήρξε από όλους τους εµπλεκόµενους φάνηκε επίσης, αφού διάφορες επικίνδυνες καταστάσεις που πήγαν να δηµιουργηθούν, αντιµετωπίστηκαν εν τη γενέσει τους.

Ωστόσο δεν είναι όλα τέλεια και δεν αναφερόµαστε στο γεγονός ότι δεν έχουν γίνει ακόµη µεγάλα έργα αντιπληµµυρικού χαρακτήρα, αλλά σε κάτι πολύ πιο απλό. Τα ακαθάριστα φρεάτια. Τα φρεάτια που δεν έχουν καθαριστεί στο σύνολό τους. Ένα τέτοιο, από τα πολλά, υπάρχει και στην οδό Βενιζέλου στην περιοχή του Πάρκου. Ο αναγνώστης της στήλης και κάτοικος της περιοχής που µας έστειλε και τα… πειστήρια σε φωτογραφία, ακόµη περιµένει την αρµόδια υπηρεσία του δήµου Αγρινίου στην οποία απευθύνθηκε.

Μιας όµως και έχουµε µπροστά µας ολόκληρο το χειµώνα καλό είναι να µην περιµένουν πολύ ακόµη οι κάτοικοι της περιοχής. Δεν θα τη.. γλυτώνουµε πάντα τόσα φθηνά…

Εφημερίδα Συνείδηση

Από το ΣΔΕ στο Εσπερινό και τώρα φοιτήτρια στο Ιστορικό – Αρχαιολογικό

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr