ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΕπίσκεψη στο νοσοκομείο Λευκάδας ο Νίκος Μωραΐτης

Επίσκεψη στο νοσοκομείο Λευκάδας ο Νίκος Μωραΐτης

Επίσκεψη στο νοσοκομείο Λευκάδας ο Νίκος Μωραΐτης

1_nosokomeio

 

Στο νοσοκομείο Λευκάδας περιόδευσε την Δευτέρα 16 Μάρτη το μεσημέρι, ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης, επικεφαλής κλιμακίου της ΤΟ Λευκάδας του ΚΚΕ.

Oι εργαζόμενοι κλήθηκαν να στηρίξουν τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που αποφασίστηκαν από το σύλλογο εργαζομένων του νοσοκομείου και τα άλλα σωματεία που συμμετείχαν στην πρόσφατη πλατιά σύσκεψη για την Υγεία.

Να πάρετε μέρος και να το παλέψετε μαζί με το λευκαδίτικο λαό, παρότρυνε ο βουλευτής του ΚΚΕ, που κάλεσε επίσης τους εργαζόμενους να βγάλουν συμπεράσματα, γιατί μπορεί να άλλαξε η κυβέρνηση αλλά τα προβλήματα είναι εδώ και πιο οξυμένα μάλιστα, αφού γίνονται προσπάθειες με πασαλείμματα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, να λειτουργήσουν τα δημόσια νοσοκομεία. Η αποδυνάμωση του Κέντρου Υγείας Βασιλικής και το επαπειλούμενο κλείσιμό του, ώστε να ενισχυθεί με γιατρούς και να δουλέψει όπως – όπως η παθολογική κλινική του νοσοκομείου, εφαρμόζεται και αλλού, δεν είναι ιδιομορφία του νησιού της Λευκάδας, τόνισε ο βουλευτής και πρόσθεσε ότι τα προβλήματα στο χώρο της Υγείας είναι τεράστια, αφού με την υποβάθμιση επιχειρείται συνειδητά η διάλυση του δημόσιου συστήματος Υγείας και η παράδοσή του σε επιχειρηματικά συμφέροντα.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ δεσμεύτηκε να φέρει το θέμα στη Βουλή με Επερώτηση.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr