Στο Αγρίνιο η Έλενα Κουντουρά εν όψει των ευρωεκλογών - Τι είπε στο «Δυτικά FM 92,8»

Συνάντησε εκπροσώπους παραγωγικών φορέων στο Επιμελητήριο

kountoura-agrinio

Στο Αγρίνιο βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (21.3.24) η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά.

Στο πλαίσιο της περιοδείας της εν όψει των ευρωεκλογών η πολιτικός συναντήθηκε με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της περιοχής στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.

Μιλώντας στο sinidisi.gr, η  πρώην υπουργός Τουρισμού αναφέρθηκε στα ζητήματα που προωθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και υπογράμμισε ότι η Δυτική Ελλάδα και η  Αιτωλοακαρνανία έχουν δυνατότητες ανάπτυξης.

Δείτε τη δήλωσή της στο sinidisi.gr:

Την ευρωβουλευτή υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πάνος Τσιχριτζής ενώ το «παρών» στη συνάντηση έδωσαν τόσο ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μίλτος Ζαμπάρας όσο και ο γραμματέας της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Κώστας Ταφλανίδης, αλλά και ο πρώην Γ.Γ. Δημόσιας Διοίκησης Γρηγόρης Θεοδωράκης.

Η κ. Κουντουρά νωρίτερα μίλησε στο «Δυτικά FM 92,8» και την εκπομπή της Δήμητρας Λαοπόδη «Today News», δίνοντας έμφαση στην απόδοση ευθυνών για την σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών που βύθισε στο πένθος δεκάδες οικογένειες και στιγμάτισε για πάντα τους διασωθέντες.  Επέκρινε το «μπάζωμα» που όπως υποστήριξε έγινε λίγες μέρες μετά το τραγικό περιστατικό στο σημείο του συμβάντος και εξέφρασε την απορία της γιατί δεν κατέθεσαν βασικοί μάρτυρες.

Σε άλλο σημείο, διαπίστωσε ότι η χώρα μας «ολισθαίνει» αντί να προασπίζει το Δίκαιο επικαλούμενη διάφορα παραδείγματα όπως την υπόθεση Predator αλλά και τη μη εξιχνίαση υποθέσεων που αφορούν ακόμα και τη δολοφονία δημοσιογράφων.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην ακρίβεια που μαστίζει τον τόπο και καταλόγισε αδυναμία της κυβέρνησης να καταπολεμήσει την αισχροκέρδεια.   

Στο ερώτημα γιατί να ψηφίσει κάποιος ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές υπογράμμισε: «Αγωνιζόμαστε για τη βελτίωση της ζωής του Έλληνα πολίτη σε όλα τα επίπεδα και σε οικονομικό και σε κοινωνικό επίπεδο και σε ελευθερίες και ανθρώπινα δικαιώματα». 

Η πρώην υπουργός και ευρωβουλευτής δεν παρέλειψε να κάνει και αυτοκριτική.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Έλενας Κουντουρά: