ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΣτο αυτόφωρο σήμερα οι δύο συλληφθέντες που εκβίαζαν 20χρονο μέσω facebook και με “ροζ” φωτογραφίες

Στο αυτόφωρο σήμερα οι δύο συλληφθέντες που εκβίαζαν 20χρονο μέσω facebook και με “ροζ” φωτογραφίες

Στο αυτόφωρο σήμερα οι δύο συλληφθέντες που εκβίαζαν 20χρονο μέσω facebook και με “ροζ” φωτογραφίες

Η ώρα της δίκης με την αυτόφωρη διαδικασία έρχεται σήμερα το μεσησμέρι στις 13.30 για τον 39χρονο και την 38χρονη που συνελήφθησαν στην Πάτρα, από την Ασφάλεια Πατρών, για εκβίαση 20χρονου και της μητέρας του μέσω facebook. Οι συλληφθέντες χθες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.
“Eιδικότερα, οι δράστες είχαν δημιουργήσει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, λογαριασμό με τα στοιχεία του 20χρονου υιού της 43χρονης ημεδαπής, όπου είχαν αναρτήσει φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο και απαιτούσαν από την 43χρονη να τους καταβάλει το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ προκειμένου να μην αναρτήσουν επιπλέον φωτογραφικό υλικό και να διαγράψουν τον λογαριασμό.
Το Σάββατο η 43χρονη συναντήθηκε κατόπιν προσυμφωνημένου ραντεβού με την 38χρονη σε κεντρικό σημείο της Πάτρας και της παρέδωσε το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Η 38χρονη αμέσως μετά την παραλαβή των χρημάτων επικοινώνησε με τον 39χρονο συνεργό της προκειμένου να διαγράψει ο τελευταίος τον λογαριασμό του 20χρονου.
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών που επιτηρούσαν το σημείο του ραντεβού, συνέλαβαν επ αυτοφώρω την 38χρονη, στην κατοχή της οποίας βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Στη συνέχεια παρουσία δικαστικού λειτουργού συνελήφθη, εντός της οικίας του στην Πάτρα, ο 39χρονος ημεδαπός, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή”.

 

Πηγή:thebest.gr

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr