ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΣτο αυτόφωρο κι άλλοι οδηγοί ταξί

Στο αυτόφωρο κι άλλοι οδηγοί ταξί

Η αστυνομία της Αττικής δηλώνει ότι ενόψει Χριστουγέννων Πρωτοχρονιάς και Θεοφανείων θα εντατικοποιήσει τους ελέγχους

Στο αυτόφωρο

κι άλλοι οδηγοί ταξί

Συνολικά σε διάστημα δύο περίπου μηνών συνελήφθησαν περίπου 30 οδηγοί ταξί από την Αιτωλοακαρνανία για υποκλοπή έργου

 

Μετά τα πρώτα μπλόκα που και είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «Σ» και είχαν γίνει στις αρχές του Νοεμβρίου κοντά στην Ελευσίνα και τον Ασπρόπυργο και οδήγησαν στο αυτόφωρο 8 οδηγούς ταξί από την Αιτωλοακαρνανία και αρκετούς άλλους από άλλους νομούς με την κατηγορία της υποκλοπής μεταφορικού έργου η αστυνομία προχώρησε και σε άλλες αντίστοιχες επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα στις 12-15-16 και 17 του τρέχοντος μηνός και κατόπιν αντίστοιχων ελέγχων έγιναν συνολικά 12 συλλήψεις οδηγών ταξί από την Αιτωλοακαρνανία, τη Μεσσηνία, την Αργολίδα και τη Λακωνία. Μεταξύ των οδηγών αυτών, όπως μας διαβεβαίωσε ο πρόεδρος του ραδιοταξί Αγρινίου κ Βλάχος, υπήρχαν και 3 από την περιοχή του Αγρινίου. Γενικότερα, τους τελευταίους δύο περίπου μήνες που γίνονται οι έλεγχοι αυτοί έχουν συλληφθεί από τον νομό περίπου 30 αυτοκινητιστές, ενώ υπήρξαν και δύο περιπτώσεις αυτοκινητιστών που συνελήφθησαν για δεύτερη φορά. Βέβαια, για την υπόθεση υποβλήθηκαν και μηνύσεις από τους αυτοκινητιστές προς την αστυνομία των Μεγάρων, όπως επισήμανε ο κ Βλάχος, ο οποίος συμπλήρωσε πως παρενέβη και το υπουργείο Μεταφορών ώστε η υπόθεση να λάβει τέλος.

Πέραν των δύο πρώτων υποθέσεων που εκδικάστηκαν και οι αυτοκινητιστές αναγκάστηκαν να καταβάλουν 3.000,00 ευρώ ως πρόστιμο, οι υπόλοιπες υποθέσεις εκκρεμούν. Την ίδια στιγμή η αστυνομία Αττικής δηλώνει ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και μάλιστα θα αυξηθούν ενόψει των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.

Κων/νος Χονδρός

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr