ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΣτις κάλπες τον ερχόμενο μήνα οι έμποροι του Αγρινίου

Στις κάλπες τον ερχόμενο μήνα οι έμποροι του Αγρινίου

Στις κάλπες τον ερχόμενο μήνα οι έμποροι του Αγρινίου

Στις κάλπες τον ερχόμενο μήνα οι έμποροι του Αγρινίου

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, με ανοικτά μέτωπα και τεράστιες προκλήσεις που επέβαλε από καιρό πριν η υγειονομική κρίση και συνεχίζονται σήμερα με διάφορες μορφές, ο εμπορικός κόσμος του Αγρινίου θα προχωρήσει τον ερχόμενο μήνα σε εκλογή νέων διοικητικών οργάνων.

Μετά από την σημερινή ετήσια τακτική για το 2023 και εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση Μελών που διεξήχθη νωρίτερα το απόγευμα στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, μέσα σε τεταμένο κλίμα,  ελήφθη η απόφαση ώστε οι έμποροι της πόλης να «στήσουν» κάλπες το διήμερο 14 και 15 Φεβρουαρίου.

Μέσα από την διαδικασία αυτή αναμένεται να εκλεχθούν νέα μέλη για το διοικητικό συμβούλιο, την ελεγκτική επιτροπή, όπως επίσης να εκλεχθούν νέοι αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας και Νήσων (ΟΕΣΒΔΕΝ).

Εκτός όμως από την διεξαγωγή εκλογών στο πλαίσιο της συνέλευσης συζητήθηκαν και άλλα ζητήματα. Πραγματοποιήθηκε ο διοικητικός απολογισμός 2022 και ο διοικητικός προγραμματισμός 2023, ο οικονομικός απολογισμός 2022 και οικονομικός προϋπολογισμός 2023, ενώ ειδική “ενότητα” στην συνέλευση αποτέλεσε η συζήτηση για ειδικά θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία του Συλλόγου και την τρέχουσα επικαιρότητα.

Πέτσας: Θα σφραγίζονται καταστήματα για αυθαίρετες καταλήψεις δημοσίων χώρων με τραπεζοκαθίσματα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ