ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΣτις 7 Ιουλίου η «πρώτη»

Στις 7 Ιουλίου η «πρώτη»

Φαίνεται κάτι ήξεραν στην ΠΑΕ Παναιτωλικός και δεν είχαν ανακοινώσει επίσημα την πρώτη ανοικτή προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας σαιζόν.

Έτσι ενώ όλο το προηγούμενο διάτημα διαρρέονταν ότι χθες θα γίνονταν η «πρώτη»,  στην οποία είθισται οι φιλαθλοι να δίνουν μαζικό παρόν, τελικά μετατέθηκε για την Δευτέρα 7 Ιουλίου στις επτά το απόγευμα στο γήπεδο Παναιτωλικού (φωτο από την κερκίδα στην περσινή «πρώτη»).
Σ’ αυτό το διάστημα, βάσει των επαφών που έχουν ήδη γίνει,  οι ιθύνοντες των κυανοκίτρινων προσδοκούν να έχουν κάνει σημαντικές προσθήκες ποδοσφαιριστών για να έχει νόημα η προσέλευση του φίλαθλου κοινού. Από χθες ξεκίνησαν ιατρικές εξετάσεις με  καρδιολογικές, αιματολογικές, οδοντιατρικές εξετάσεις και ισοκινητική αξιολόγηση (sybex) στη διάρκεια του τριημέρου. Την Δευτέρα  αρχίζουν διπλές προπονήσεις στο EMILEON, ενώ την Τρίτη  και την Τετάρτη Ιουλίου θα γίνουν και οι  εργομετρικές εξετάσεις.

Με μυστικότητα

Παράλληλα η μεταγραφική δραστηριότητα εντείνεται χωρίς να γίνονται αντιληπτές οι κινήσεις των ανθρώπων του Παναιτωλικού. Αυτό έχει την αιτία του και στο γεγονός ότι πολλές από τις περιπτώσεις που απασχολούν αυτές τις ημέρες βρίσκονται στο εξωτερικό.  Και όσο η ΠΑΕ δεν διαρρέει κάποιες ειδήσεις είναι απίθανο να εντοπιστούν δημοσιογραφικά οι κυανοκίτρινοι στόχοι. Πάντως στο εσωτερικό και σε παίκτες που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα είναι δεδομένες ορισμένες θετικές απαντήσεις παικτών, ωστόσο δεν ικανοποιούν απόλυτα και γι’ αυτό συνεχίζεται η προσπαθεια στις ξένες αγορές. Παράλληλα μέσα από την ομάδα επιμένουν ότι άμεσα θα υπογράψουν τρεις παίκτες, το πολύ ως το βράδυ της Κυριακής.

Πήρε
τερματοφύλακα

Ο τερματοφύλακας Ανδρέας Κολοβούρης ανήκει από χθες στον Παναιτωλικό, καταλαμβάνοντας προφανώς τη θέση του Τακίδη. Υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Γεννήθηκε στις 6 Απριλίου 1992  αγωνίστηκε στους Νέους Παναχαϊκής και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στην Καλαμάτα και σίγουρα βρίσκεται σε ηλικία που αφήνει υποσχέσεις.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr