ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΤοπικοΣτήριξη για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Στήριξη για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο Καλυβίων  η εορταστική ποδοσφαιρική εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΠΑΟ Καλυβίων  για την οικονομική ενίσχυση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».  Το τουρνουά ποδοσφαίρου έγινε με την υποστήριξη της Τοπικής Κοινότητας Καλυβίων,  της ΕΠΣΝΑ και χορηγό επικοινωνίας την ενημερωτική ιστοσελίδα  Κalyvia.gr

Παρά την κακοκαιρία και τη ασταμάτητη βροχή, οι ομάδες που συμμετείχαν ( Αχελώος Αγγελοκάστρου, Φλόγα Παλαιομάνινας,   Α.Ο. Ρηγανάς Αγρινίου και ΠΑΟΚ Καλυβίων) αγωνίσθηκαν και παρουσίασαν ένα πολύ καλό ποδοσφαιρικό θέαμα. Μετά από κλήρωση έγιναν οι εξής αναμετρήσεις: Αχελώος Αγγελοκάστρου – Α.Ο. Ρηγανάς 2-0, Φλόγα Παλαιομάνινας – ΠΑΟΚ Καλυβίων 1-0. Διαιτητές ήταν οι Γ. Γαλανόπουλος, Λαθύρης.

Για τις ανάγκες του συγκεκριμένου τουρνουά , διατέθηκε κουμπαράς από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όπου και κατατέθηκαν τα συγκεντρωθέντα ποσά από τις αγωνιζόμενες ομάδες.

Στην λιτή τελετή που ακολούθησε δόθηκαν κύπελλα που αθλοθέτησε η ΕΠΣΝΑ προς όλες τις ομάδες, από τον εκπρόσωπο της Ποδοσφαιρικής Ένωσης, Χρ. Παπαχαραλάμπους και την εκπρόσωπο του «Χαμόγελου» κ. Μ. Πρεβεζάνου.

Ο κ. Παπαχαραλάμπους μετέφερε τις ευχές και τα θερμά συγχαρητήρια προς τους διοργανωτές, του Προέδρου κ. Παπαχρήστου, ενώ ευχήθηκε τέτοιες πρωτοβουλίες να επαναλαμβάνονται πιο συχνά, ειδικά όταν αφορούν φορείς όπως το «Χαμόγελο»που προσφέρουν πάρα πολλά στην κοινωνία.

Η κ. Πρεβεζάνου ευχαρίστησε από την πλευρά της και τα 4 σωματεία που συμμετείχαν ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους αθλητές οι οποίοι αγωνίστηκαν κάτω από αντίξοες καιρικές και γηπεδικές συνθήκες, για να στηρίξουν διαμέσου του ποδοσφαίρου και του «ευ αγωνίζεσθε» τις προσπάθειες και το έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Αξίζει ακόμη να αναφέρουμε την αξιέπαινη προσφορά 10 ποδοσφαιρικών μπαλών με τις υπογραφές των παικτών του Α.Ο Ρηγανά προς το «Χαμόγελο του Παιδιού!

Λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών ελάχιστοι ήταν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία των αθλητικών σωματείων της περιοχής.

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr