ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΣτήριξη Αναγνωστόπουλου σε Φαρμάκη έναντι του Δήμου

Στήριξη Αναγνωστόπουλου σε Φαρμάκη έναντι του Δήμου

Στήριξη Αναγνωστόπουλου σε Φαρμάκη έναντι του Δήμου

Και ενώ τις προηγούμενες ημέρες δημιουργήθηκε θέμα ανάμεσα στο Δήμο και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μετά από την καταγγελία του ΤΟΕΒ Μεσολογγίου, πως ο Δήμος καλεί τους ΤΟΕΒ να αποσυρθούν από το εγχείρημα της Ενεργειακής Κοινότητας, ο Νεκτάριος Φαρμάκης «βρήκε» στο Μεσολόγγι μια ακόμη στήριξη στο εγχείρημα, που φιλοδοξεί να απεξαρτήσει τους ΤΟΕΒ από το ρεύμα της ΔΕΗ. Ο τέως Δήμαρχος Μεσολογγίου Γιάννης Αναγνωστόπουλος με επιστολή του συγχαίρει το Νεκτάριο Φαρμάκη «για την πρωτοβουλία που παίρνετε ώστε η Αιτωλοακαρνανία να γίνει μια πρωτοπόρα δύναμη στην ενέργεια και αναφέρομαι συγκεκριμένα στους ΤΟΕΒ».

«Η απεξάρτηση των αρδευτικών δικτύων από την ΔΕΗ» αναφέρει ο Γ. Αναγνωστόπουλος «θα έχει ως αποτέλεσμα μικρό κόστος ενεργειακό, οικονομικό, κοινωνικό και περιβαλλοντολογικό».

Ωστόσο ο τέως δήμαρχος του Μεσολογγίου στέκεται και στη στάση της σημερινής δημοτικής αρχής. «Παρακολουθώντας τα γεγονότα, ο Δήμος Μεσολογγίου προσπαθεί επικαλούμενος “δήθεν” περιβαλλοντολογικά προβλήματα να ναρκοθετήσει αυτή την προσπάθεια» λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει απευθυνόμενος στο Ν. Φαρμάκη :  «Αυτή η χώρα “πληρώνει” τα δασαρχεία, την πολεοδομία και τους αρχαιολογικούς χώρους. Επειδή κατάγομαι από αγροτική περιοχή σε όποια προσπάθεια θα είμαι δίπλα σας».

Eφημερίδα Συνείδηση

Στην Πάτρα προφανώς μετά το Ρίο είναι απαγορευτικές οι αποστάσεις

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr