ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΣτην εθνική γραμμή ο Φαρμάκης

Στην εθνική γραμμή ο Φαρμάκης

Στην εθνική γραμμή ο Φαρμάκης

Ο κορονοϊός επισκιάζει πολλά πράγματα, σε κάποια βαθμό και τα ελληνοτουρκικά, όμως το τελευταίο διάστημα στο εσωτερικό της ΝΔ τα ελληνοτουρκικά δεν επισκιάζονται. Και πώς να επισκιαστούν ότι Σημίτης και Καραμανλής ξιφουλκούν για τον Ελσίνκι ή όταν ο Δένδιας λέει τα… αυτονόητα μέσα στην Άγκυρα. Και η συζήτηση περιστρέφεται φυσικά γύρω από το αν υπάρχει υποχώρηση ή όχι από την εθνική γραμμή, που λέει ότι συζητάμε μόνο υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ και όχι χωρικά ύδατα ή άλλα θέματα.

Πάντως ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, καίτοι αναρμόδιος για θέματα εθνικής στρατηγικής, παραμένει εντός εθνικής γραμμής. Και μας το υπενθύμισε με την παρουσία του προχθές στην Ανδραβίδα για την άσκηση «Ηνίοχος», όπου παραβρέθηκε με τους άλλους επίσημους προσκεκλημένους και μάλιστα συμμετείχε και στην «οικογενειακή» φωτογραφία, με τον Πρωθυπουργό, τους πρέσβεις, τους πτεράρχους και τους λοιπούς επιτελείς.

«Η Ελλάδα είναι χώρα της ειρήνης και της συνεργασίας, αλλά και χώρα που δεν διαπραγματεύεται την εθνική της κυριαρχία» έγραψε στα social media o Περιφερειάρχης κοινοποιώντας τις φωτογραφίες από την παρουσία του. Το βέβαιο ότι ο Περιφερειάρχης δεν πήρε την άδεια του ΕΛΙΑΜΕΠ, για να πει ότι δεν διαπραγματευόμαστε εθνική κυριαρχία, δηλαδή χωρικά ύδατα.

Εφημερίδα Συνείδηση

Αντίγραφο της σημαίας της Εξόδου στο Σπ. Λιβανό

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr