ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΣτην εντατική ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Στην εντατική ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Στην εντατική ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη, καθώς ο πατέρας του, βρίσκεται στην εντατική σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου (14.01.2023) όταν κατά τη διάρκεια του ύπνου του ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη υπέστη το αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκε στην εκπομπή «super Κατερίνα», ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη, από την Κυριακή νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ έπειτα από ένα αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου όταν κατά τη διάρκεια του ύπνου του ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη υπέστη το αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Οι δικοί του άνθρωποι το ανακάλυψαν την Κυριακή το πρωί και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάποια από τα ζωτικά του όργανα να υποστηρίζονται από μηχανήματα.

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha, έχει απογοητευτεί καθώς οι γιατροί κρίνουν ιδιαίτερα δύσκολη την κατάστασή του.

Ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη, Σταύρος Παντελίδης, είναι ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας ενώ από 17 χρονών το ένα του χέρι είχε μείνει παράλυτο λόγω ενός ατυχήματος που είχε.

Πηγή: newsit.gr

Από το Αγρίνιο ο βασικός πυρήνας της εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε στην Πάτρα – Αγρινιώτες 5 στους 7 συλληφθέντες

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ