Στην Αθήνα την Πρωτομαγιά η οικογένεια Καμίνκσι - Θα μπει τέλος στο σίριαλ με Παναιτωλικό;

Στην Αθήνα θα βρίσκεται τη Δευτέρα 1η του Μάη η οικογένεια Καμίνσκι, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

kaminski1

Στην Αθήνα θα βρίσκεται τη Δευτέρα 1η του Μάη η οικογένεια Καμίνσκι, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, προκειμένου να προχωρήσει το ζήτημα της μεταβίβασης του Παναιτωλικού που έχει μετατραπεί σε σίριαλ τις τελευταίες εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport24.gr η οικογένεια Καμίνσκι θα βρίσκεται την Δευτέρα (1/5) στην Αθήνα για το ιδιοκτησιακό του Παναιτωλικού και τη μεταβίβαση των μετοχών.

Από την πλευρά του Αμερικανού ιδιοκτήτη προκύπτει αισιοδοξία ότι η συμφωνία θα προχωρήσει κανονικά και θα ολοκληρωθεί άμεσα.

Οι οποιεσδήποτε δυσκολίες εμφανίστηκαν τον τελευταίο μήνα στο deal, φαίνεται ότι ξεπεράστηκαν και από το περιβάλλον του κ. Καμίνσκι θεωρούν πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και δεν θα υπάρξει άλλο εμπόδιο.

Τα δικηγορικά γραφεία των δύο πλευρών συνεργάζονται καθημερινά, ώστε να προλάβουν να τελειώσουν εντός προθεσμιών όλες οι τελευταίες εκκρεμότητες και να μπει ο Παναιτωλικός στη νέα εποχή.

Από την πλευρά του Παναιτωλικού, περιμένουν να καταβληθούν τα χρήματα βάσει της αρχικής συμφωνίας, ώστε να υπάρξει η διάδοχη κατάσταση και να περάσει η ΠΑΕ σε νέα χέρια. Τηρούν στάση αναμονής, γνωρίζουν για το επικείμενο ταξίδι της οικογένειας Καμίνσκι και προσδοκούν ότι δεν θα προκύψει νέα καθυστέρηση.

Παράλληλα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η δικηγορική εταιρεία της οικογένειας Καμίνσκι κινεί τις διαδικασίες για να ολοκληρώσει εντός των επομένων εβδομάδων και την μεταβίβαση του Εmileon.

Ο Σιδηρόπουλος διαιτητής στο Παναιτωλικός-Λεβαδειακός