ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΣτην αντεπίθεση ο σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη

Στην αντεπίθεση ο σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη

Στην αντεπίθεση ο σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη

Στην αντεπίθεση περνά ο γιατρός που βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια στο επίκεντρο της έρευνας των αστυνομικών Αρχών εξαιτίας της ερωτικής σχέσης που διατηρούσε με την Ειρήνη Λαγούδη από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, η οποία βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της στη θέση Μυρτιά Θέρμου Τριχωνίδας τον Ιανουάριο του 2018.

Χθες ο άνθρωπος που θεωρήθηκε βασικός πρωταγωνιστής στην υπόθεση «θρίλερ» που συγκλόνισε για πολλούς μήνες την Αιτωλοακαρνανία κατέθεσε ενώπιον του πταισματοδίκη Μεσολογγίου με αφορμή το υπόμνημα-μηνυτήρια αναφορά που ο ίδιος είχε υποβάλει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου τον Νοέμβριο του 2019.

Σε αυτό ο γιατρός αμφισβητούσε πλήρως το περιεχόμενο του πιστοποιητικού που φέρεται ότι είχε εκδοθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου, σύμφωνα με το οποίο φέρεται ότι έχει σχηματιστεί σε βάρος του ποινική δικογραφία με βαρύτατες κατηγορίες γύρω από την υπόθεση θανάτου της 44χρονης χήρας.

Έπειτα από την κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς από τον γιατρό, η Εισαγγελία σχημάτισε δικογραφία για αυτεπάγγελτα αδικήματα κατά παντός υπευθύνου, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει και η κλήση του γιατρού από την πταισματοδίκη Μεσολογγίου για να καταθέσει.

Στην κατάθεση-φωτιά που έδωσε χθες φέρεται ότι επικεντρώθηκε στο επίμαχο έγγραφο της Εισαγγελίας (το οποίο έχει χαρακτηρίσει «ψευδές» και «ακραία συκοφαντικό»), αλλά και στον τρόπο με τον οποίο συντάχθηκε και αναπαρήχθη από τα μέσα ενημέρωσης.

Μιλώντας στην «Espresso» ο ιδιωτικός ερευνητής Σωκράτης Στρατής, ο οποίος έχει αναλάβει να ερευνήσει την υπόθεση από την πλευρά του γιατρού, επιβεβαίωσε ό,τι κατέθεσε χθες. «Έδωσε κατάθεση και σε λίγες ημέρες, το πολύ σε μία εβδομάδα, θα πάει να υποβάλει στην Εισαγγελία αγωγές και μηνύσεις εναντίον συγκεκριμένων προσώπων αλλά και μέσων μαζικής ενημέρωσης» είπε και επανέλαβε ότι το συγκεκριμένο κατηγορητήριο δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση θανάτου της Λαγούδη, αλλά με την υπόθεση πλεκτάνης που -όπως υποστηρίζει ο γιατρός- στήθηκε σε βάρος του: «Ο γιατρός έχει κάνει λόγο για άδικη στοχοποίησή του που του προκάλεσε τεράστια ηθική βλάβη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το σίγουρο είναι πως με την κατάθεση του γιατρού ανοίγει ένας νέος κύκλος καταθέσεων για την πολύκροτη υπόθεση που, όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να απασχολήσει την επικαιρότητα για πολύ καιρό ακόμη.

Πηγή: espressonews.gr

Στόχος βανδάλων το κοιμητήριο της Μεγάλης Χώρας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr