ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑμφιλοχιαΣτην Αμφιλοχία ο Υπαρχηγός της Πυροσβεστικής για τα εγκαίνια του Κλιμάκιου Χαλκιόπουλου

Στην Αμφιλοχία ο Υπαρχηγός της Πυροσβεστικής για τα εγκαίνια του Κλιμάκιου Χαλκιόπουλου

Στην Αμφιλοχία ο Υπαρχηγός της Πυροσβεστικής για τα εγκαίνια του Κλιμάκιου Χαλκιόπουλου

Στην Αμφιλοχία βρίσκεται σήμερα ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Ιάκωβος Κλεφτοσπύρος, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Γιώργο Κατσούλα πριν από τα επίσημα εγκαίνια του Πυροσβεστικού Κλιμάκιου Χαλκιόπουλου.

Mαζί του βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, Αρχιπύραρχος Νικόλαος Ρουμελιώτης, όπως και ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτωλοακαρνανίας, Χριστόφορος Μπόκας, αλλά και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμφιλοχίας, Στάθης Τζέμος.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Κατσούλας παρέδωσε αναμνηστικά τρία βιβλία στους πυροσβέστες. Πρόκειται για τα βιβλία, «Αμφιλοχία(ς) Αμφίλοχος – Μία πόλη ένας θρύλος» του Παναγιώτη Τριανταφύλλη και τους δύο τόμους του «Ταξίδι σε χρόνια λησμονημένα – Αμφιλοχία Καρβασαράς 1829-1944» του Νικόλαου Τέλωνα.

Μετά το πέρας της συνάντησης θα μεταβούν στο νεοσύστατο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Χαλκιόπουλου Βάλτου, όπου θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια.

karvasaras.gr

Εκτροπή Αχελώου στη Θεσσαλία – Στο ίδιο έργο θεατές !!!

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr