ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΣτην Αμφιλοχία ο δήμαρχος Αθηναίων – Στήριξη Τορουνίδη στον Δούκα για την προεδρία της ΚΕΔΕ (video)

Στην Αμφιλοχία ο δήμαρχος Αθηναίων – Στήριξη Τορουνίδη στον Δούκα για την προεδρία της ΚΕΔΕ (video)

Στην Αμφιλοχία ο δήμαρχος Αθηναίων – Στήριξη Τορουνίδη στον Δούκα για την προεδρία της ΚΕΔΕ (video)

Το Δημαρχείο Αμφιλοχίας επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα (5.2.24) ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

Όπως αναφέρει το e-maistros.gr ο κ. Δούκας σχεδιάζει την κάθοδο με ενιαίο ψηφοδέλτιο δημάρχων και αυτοδιοικητικών στελεχών στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου και διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΕ.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, ο δήμαρχος Αθηναίων έτυχε θερμής υποδοχής από τον δήμαρχο Αμφιλοχίας Σάκη Τορουνίδη που εξέφρασε δημόσια τη στήριξη στο πρόσωπο του για την προεδρία της ΚΕΔΕ.

Δύναμη και πόρους στους Δήμους ζήτησε ο δήμαρχος Αθηναίων σε δηλώσεις του. Υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να καμφθεί ο συγκεντρωτισμός του κράτους και η «οπισθοδρόμηση» που παρατρηρείται εξ αιτία αυτού, ο κ. Δούκας τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας ενός Κινήματος Αυτοδιοίκησης.

Από την πλευρά του ο κ. Τορουνίδης  σημείωσε ότι η επίσκεψη εντάσσεται στις προσπάθειες εξωστρέφειας  του Δήμου και έκανε γνωστό ότι πρότεινε την αδελφοποίηση  των πόλεων Αμφιλοχίας και Αθήνας. Εξέφρασε δε την υποστήριξη στην προσπάθεια του κ. Δούκα  να μπει στο «τιμόνι» της ΚΕΔΕ.

Στο δήμαρχο Αθηναίων δόθηκε το δίτομο βιβλίο του Ν. Τέλωνα, «Ταξίδι σε χρόνια Λησμονημένα Αμφιλοχία – Καρβασαράς 1829-1944» και ο ίδιος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τον τομέα του Πολιτισμού στην περιοχή.

Δείτε το video με δηλώσεις:

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ