ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΣτην «Αλλαγή» του Ανδρέα πατούν όλοι

Στην «Αλλαγή» του Ανδρέα πατούν όλοι

Στην «Αλλαγή» του Ανδρέα πατούν όλοι

Η πολιτική στην Ελλάδα, μάλλον σταμάτησε στον Αντρέα! Όχι στον Ανδρέα, στον Αντρέα, όπως τον έλεγε ο λαός, που τόσο αγάπησε τον πολιτικό, που με την «Αλλαγή» άλλαξε βάναυσα το ηθικό dna των Ελλήνων.

Μετά τον Ανδρέα λοιπόν στην Ελλάδα σταμάτησαν να παράγονται ακόμη και πολιτικά συνθήματα. «Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή» έλεγε το προεκλογικό σποτάκι της ΝΔ το 2004, όταν ο Καραμανλής κατάφερε τελικά να ανατρέψει τη δεύτερη οκταετία του ΠΑΣΟΚ. Ίσως αυτό να σκέφτηκε ο Αλέξης Τσίπρας και κεντρικό σύνθημα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ που ολοκληρώνεται αύριο είναι η «πολιτική αλλαγή».

Όλα κακέκτυπα του Ανδρέα. Μα κανείς να μην μπορεί να σκεφθεί ένα διαφορετικό σύνθημα; Ο Καραμανλής το 2004 επικαλέστηκε την «πολιτική αλλαγή» τελικά όμως δεν κατάφερε να επανιδρύσει το Κράτος. Αντιθέτως επιταχύνθηκε η προδιαγεγραμμένη πορεία της χώρας προς τη χρεοκοπία και τα Μνημόνια. Πάνω – κάτω το ίδιο συνέβη και με την «πρώτη φορά Αριστερά» του Αλέξη Τσίπρα. Οι θεσμικές αλλαγές που είχε ανάγκη η χώρα και κυρίως η αλλαγή των προτύπων δεν έγινε ούτε από τους «αριστερούς».

Μια χώρα που «αλλάζει», που μεταρρυθμίζεται, που, που, αλλά μένει «απαράλλαχτη» από τον Ανδρέα και μετά.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Έρευνα αγοράς και στο σουβλάκι πλέον!

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ