ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑκτιο–ΒονιτσαΣτη Βόνιτσα ο Μητροπολίτης κ.κ. Δαμασκηνός μετά από πρόσκληση του Δημάρχου

Στη Βόνιτσα ο Μητροπολίτης κ.κ. Δαμασκηνός μετά από πρόσκληση του Δημάρχου

Στη Βόνιτσα ο Μητροπολίτης κ.κ. Δαμασκηνός μετά από πρόσκληση του Δημάρχου

Ο Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης με ανάρτησή του στα social media αναφέρθηκε στην πρόσκλησή του στο νέο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνό να επισκεφτεί την Βόνιτσα. Συγκεκριμένα η ανάρτηση του κ. Αποστολάκη έχει ως εξής: 

“Σε κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης και συγκίνησης τελέστηκε, την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022, στις 4 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα, στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου η ενθρόνιση του νέου Ποιμενάρχου, Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνού.

Να αναφερθεί, ότι πριν την ενθρόνιση του νέου Ποιμενάρχου, Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ.Δαμασκηνού, είχα συνάντηση μαζί του και τον προσκάλεσα στην Βόνιτσα. Πιθανή ημερομηνία άφιξης του ,θα είναι η παραμονή του Αγίου Σπυρίδωνα (11 Δεκεμβρίου Εσπερινός), Πολιούχου της πόλης μας.

Είμαι σίγουρος ότι χάρη στην πεφωτισμένη καθοδήγηση Του θα εγκαινιαστεί μια νέα λαμπρή σελίδα για την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας”!

Αγρίνιο: Ο ενθρονιστήριος λόγος του Μητροπολίτη κ.κ. Δαμασκηνού και η αντιφώνησή του στον Δήμαρχο Γ. Παπαναστασίου

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ