ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΤοπικοΣτη σέντρα για το δεύτερο μισό

Στη σέντρα για το δεύτερο μισό

Έναρξη του δευτέρου γύρου με την 10η αγωνιστική για την Γ΄ΕΠΣΝΑ, στην οποία μερικές ισορροπίες δεν φαίνονται να αλλάζουν. Ειδικά οι πρωτιές της Ματαράγκας και της Μπούκας στον πρώτο και τρίτο Όμιλο, μοιάζουν σίγουρες.
Ο Αράκυνθος Ματαράγκας (24 βαθμοί) αυτή την αγωνιστική θα παίξει στο δεύτερο Ζευγαράκι (18 βαθμοί) και με νίκη η ισοπαλία του αφαιρεί κάθε δικαίωμα να ελπίζει… Ακόμα και με νίκη των γηπεδούχων η μεταξύ τους διαφορά είναι μεγάλη και δεν φαίνονται άλλες ομάδες ικανές να «φθείρουν» τον Αράκυνθο. Άλλο σημαντικό ματς του Ομίλου αυτό ανάμεσα σε Νέους Ναυπάκτου (5 θέση, 12 βαθμοί) και Παπαδάτες (4 θέση, 15 βαθμοί) για τη μάχη της εισόδου στην τετράδα.
Ο πρωτοπόρος του β΄Ομίλου, ΑΟ Ρηγανά (φωτο), παίζει εκτός έδρας με τη Ρίγανη που δεν έχει παραιτηθεί από την «ιδέα» της 4ης θέσης, ενώ ο δεύτερος Άγιος Ανδρέας υποδέχεται τον πιο αδύναμο Μακρυνειακό. Σημαντικό ματς αυτό ανάμεσα στους Άτλαντες (4 θέση, 12 βαθμοί) και τη Σκουτερά (3 θέση, 15 βαθμοί).

Ο Παναμβρακικός δεν θα έχει πρόβλημα με τη Σκουρτού, στον 3ο Όμιλο, το Αρχοντοχώρι έχει το ρεπό, αλλά το Σπάρτο θέλει αποτέλεσμα στα Σαρδήνινα για να εξακολουθεί να θεωρεί σίγουρη την τετράδα και να «βλέπει» τη δεύτερη θέση. Η 4η Χρυσοβίτσα έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Μπαμπίνη, την οποία είχε κερδίσει 7-0 στην πρεμιέρα, αλλά πρέπει να το αποδείξει στο γήπεδο.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr